Saša Kovačević, dugogodišnja figura na domaćoj muzičkoj sceni, poznat je ne samo po svom pevačkom talentu, već i po zavodljivom izgledu koji očarava brojne obožavateljke. Iako retko priča o svojoj privatnosti, nedavno je pred koncerte u Zagrebu otkrio nekoliko detalja o sebi koji su iznenadili mnoge.

  • Kada je pre dve decenije stupio na scenu, verovatno nije ni sanjao da će njegovo ime izazivati uzdahe obožavateljki širom regiona. Na koncertu Ace Pejovića u Zagrebu, dok je izvodio pesmu legendarnog Olivera Dragojevića “Bez tebe”, osvojio je srca publike. Međutim, mimo reflektora, njegovo srce je osvojila Zorana Tasovac, s kojom je nedavno proslavio sedmu godišnjicu veze.

Saša i Zorana prvi put su zajedno javno viđeni 2018. godine. Od tada, Zorana je postala poznata fanovima Saše Kovačevića, a njih dvoje povremeno se pojavljuju zajedno na raznim događajima, ostavljajući prisutne bez daha svojom pojavom. Iako retko govori o privatnom životu, Saša ističe svoju ljubav prema Zorani i deli kako uspeva da održi vezu s obzirom na svoj posao.

  • “Ne volim da privatni život stavim u prvi plan, ali moja partnerka je deo mog života, kao što sam i ja deo njenog. Prirodno je da zajedno idemo na manifestacije, koncerte… Ne krije se moja veza, ali je ne ističem previše, jer želim da se mediji bave mojim poslom, a ne mojom privatnošću”, rekao je Saša.

“Ljubav je osnova svega, i veza i brak i sam život. Razumevanje i poštovanje su ključni. Imam sreću da sam upoznao nju jer se od prvog dana potpuno razumemo i delimo iste vrednosti. Doslovno ne bih ništa menjao”, dodao je Saša.

  • Iako su već sedam godina zajedno, što se smatra kriznom fazom prema nekim verovanjima, Saša je izrazio svoju sreću i ispunjenost u vezi. “Ušli smo u osmu godinu, ali se osećamo kao da smo zajedno tek godinu dana”, rekao je.

Zorana ima ćerku Iskru iz prvog braka sa beogradskim biznismenom Bogdanom Srejovićem, a Saša ističe da Zoraninu ćerku voli kao svoju od prvog dana. “Gledam je kao svoju od prvog dana, i ona mene zove ‘papa’. To je posebna ljubav i posebna veza. Veoma sam srećan što je imam pored sebe”, iskreno je rekao pevač.

BONUS TEKST

Limun je citrusno voće koje potiče od limunovca, zimzelenog drveta iz porodice Rutaceae. Poznat je po svom karakterističnom kiselom ukusu i osvežavajućem mirisu. Limun se često koristi u kulinarstvu, medicini, kozmetici i domaćinstvu zbog svojih mnogobrojnih koristi.

Ovo voće je bogato vitaminom C, antioksidansima i drugim hranjivim materijama koje su korisne za zdravlje. Vitamin C je važan za jačanje imunološkog sistema, održavanje zdravlja kože i podršku zdravoj funkciji srca. Limun takođe sadrži vitamine A, B, E i K, kao i minerale poput kalijuma, kalcijuma, magnezijuma i gvožđa.

Limun se često koristi u kuhinji za dodavanje ukusa jelima, kao i za pravljenje osvežavajućih napitaka kao što su limunada i čaj od limuna. Njegov sok se koristi i kao prirodni konzervans u raznim jelima i pićima.

Osim toga, limun se koristi u domaćinstvu zbog svojih čistilačkih svojstava. Limunov sok se može koristiti za čišćenje površina u kuhinji i kupatilu, uklanjanje neprijatnih mirisa i osvežavanje prostora.

Takođe se koristi i u kozmetičke svrhe. Limunov sok se često dodaje u maske za lice i tretmane za kosu zbog svojih antibakterijskih i astringentnih svojstava. Takođe može posvetliti kožu i kosu.

U medicini, limun se koristi kao prirodni lek za ublažavanje grlobolje, kašlja i prehlade. Takođe se koristi za poboljšanje varenja i detoksikaciju organizma.

Sve u svemu, limun je višenamensko voće koje se koristi na različite načine u kulinarstvu, medicini, kozmetici i domaćinstvu zbog svojih mnogobrojnih koristi za zdravlje i dobrobit.