Sin Suzane Jovanović danas je svijetli primjer izuzetnog mladića. Sašu Popovića, više od dvadeset godina starijeg supruga Suzane Jovanović, njen sin je oduvijek izuzetno cijenio. Poznati kao jedan od najskladnijih parova u javnosti, Suzana Jovanović i Saša Popović izgradili su snažnu vezu. No, Suzana je prije veze sa Sašom imala prijašnju ljubavnu romansu koja je rezultirala rođenjem sina Danijela.

 

  • Njihovo vjenčanje održano 1998. godine bilo je raskošno i glamurozno, a kumovi su bili Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović. Ovo spajanje dogodilo se tri godine nakon njihovog sudbonosnog susreta. Iako su mediji svojedobno pisali o njihovom susretu, Suzana više ne spominje bivšeg partnera, a njegov identitet javnosti je nepoznat. Isto tako, Danijel, sin Suzane Jovanović, ne govori o njemu. S nepunih 15 godina Suzana je krenula na svoje glazbeno putovanje pokazavši svoj talent na susjedovoj svadbi i zaradivši svoju prvu uplatu. Ubrzo joj se put ukrstio sa harmonikašem, za kojeg se kasnije udala kada je napunila osamnaest godina, što Alo dokumentuje. Nakon rođenja sina Danijela, par se odlučio razići te se samo sedam mjeseci kasnije i službeno razveo, zbog čega se pjevačica na kraju vratila u obiteljski dom.

Sašu je Danijela prihvatila i odgajala kao vlastitog sina. Prema Saletu (Popović, op.a.), otac je netko tko se brine o vama, bez obzira jesu li u biološkom srodstvu ili ne. Sale je školovao Sašu i odigrao značajnu ulogu u njegovom odgoju. Kad god je to moguće, Sale ističe da mu je Danijel više od sina. Naime, Saša ne želi čuti ništa o svom biološkom ocu, piše u tekstu Espressa. Saša Salea smatra svojim pravim ocem i smatra ga zaslužnim za sve što je naučio.

 

  • Saša je aktivno uključen u naš rad u “Grandu”, gdje se ističe kao režiser i ton majstor. Neizmjerno mi je drago čuti kako ga ljudi hvale, znajući da smo imali ulogu u njegovom oblikovanju u izvanrednog čovjeka kakav je danas. Imam puno povjerenje da će iu budućnosti biti izuzetan suprug, kao što je Suzana spomenula prije nekoliko godina. Rođen 1. srpnja 1952. u Beogradu, Srbija, Saša Popović poznata je i utjecajna osoba u glazbenoj industriji, poznat po svojoj stručnosti kao glazbeni producent, menadžer i televizijski producent. Diljem bivše Jugoslavije etablirao se kao jedan od najistaknutijih i najutjecajnijih pojedinaca na ovim područjima. Poznat po svojoj ulozi kreatora i vlasnika Grand produkcije, Popović je stekao široko priznanje kako je njegova producentska tvrtka postala istaknuta, etablirajući se kao ključni i trijumfalni subjekt u regiji.

Pod zastavom Grand produkcije, Popović ne samo da je brojne glazbene karijere katapultirao među zvijezde, već je stvorio i opsežan repertoar hitova s ​​vrha top lista. Saša Popović, poznat po svom voditeljstvu, predvodio je nadaleko hvaljeni televizijski program “Zvezde Granda”, koji je stekao ogromnu gledanost i etablirao se kao omiljeno glazbeno natjecanje u cijeloj bivšoj Jugoslaviji. Ova je emisija stekla priznanje jer je pokrenula brojne talente u glazbenoj industriji, utirući put njihovim uspješnim i uspješnim karijerama.

 

  • Popovićev angažman proširio se i izvan “Zvezda Granda” i obuhvatio mnoštvo televizijskih pothvata i produkcija, uz njegov doprinos organizaciji koncerata i drugih događanja u glazbenoj industriji. Njegov talent za prepoznavanje potencijala i orkestriranje trijumfalnih pothvata odigrao je ključnu ulogu u oblikovanju suvremenog glazbenog krajolika u regiji. Osim uspjeha, Saša Popović naišao je na kontroverze i kritike, posebice zbog preispitivanja pojedinih aspekata rada i politike Grand produkcije, ali i vođenja pojedinih glazbenih projekata. Saša Popović, poznat po svojim doprinosima glazbenoj industriji, također je stekao priznanje za svoje filantropske napore i posvećenost njegovanju mladih talenata. S vremenom je izvršio dubok utjecaj na glazbenu industriju, učvrstivši svoju poziciju istaknute osobe u regionalnom glazbenom krajoliku.