Obožavatelji su nedavno naišli na video u kojem tvrde da se na njemu pojavljuje dvojnik princeze od Walesa. Na Instagramu postoji profil pod imenom “Kate Middleton lookalike” koji pripada Heidi Agan, a neki pojedinci nagađaju da kraljevska obitelj prikriva istinu o ovom incidentu, smatrajući da je žena na videu u trgovini zapravo Heidi. Tjednima je pozornost javnosti prikovana za britansku kraljevsku obitelj zbog upadljive odsutnosti Kate.

 

  • Prema izvješćima, princeza je bila podvrgnuta planiranoj operaciji 17. siječnja i nije se javno pojavljivala od kraja prosinca. Međutim, to se nedavno promijenilo kada su Kate i njezin suprug, princ William, snimljeni na filmu kako ležerno šetaju obližnjom trgovinom u blizini svoje rezidencije. Dok su Kate i William odlazili iz trgovine s poljoprivrednim proizvodima u blizini dvorca Windsor, promatrači su primijetili blistav osmijeh na Kateinom licu, što ukazuje na njezino zadovoljstvo. Ipak, bilo je skeptika koji su dovodili u pitanje autentičnost fotografije, sumnjajući da je na njoj doista prikazana princeza u njenom radosnom stanju. Pojavilo se više teorija oko videa, a glasine koje kruže društvenim mrežama sugeriraju da prikazana osoba nije autentična Kate, već njezina dvojnica, Heidi Agan. Vrijedi napomenuti da Heidi već duže vrijeme vodi Instagram profil pod tim imenom, zbog čega su mnogi povjerovali da je u videu doista i uključena ona.

Heidi je primila poruke od pojedinaca u odjeljku za komentare, uključujući jedan upit koji je pitao: “Kolika je bila naknada za vaše prisustvo u toj ustanovi?” Pomnijim ispitivanjem postaje očito da dotični pojedinac nije ista osoba. Komentar na platformi društvenih medija Iks istaknuo je izrazite razlike u njezinim obrazima i cjelokupnim crtama lica. Catherine Elizabeth Middleton, poznatija kao Kate Middleton, rođena je 9. siječnja 1982. u Readingu, Berkshire, Engleska.

 

  • Udana je za princa Williama, vojvodu od Cambridgea, a nakon njihovog vjenčanja preuzela je titulu vojvotkinje od Cambridgea. Rođeni u obitelji srednje klase, roditelji Kate Middleton, Michael i Carole Middleton, osnovali su uspješan posao specijaliziran za opremu za zabave. Kate je odrastala u Buckleburyju u Berkshireu, gdje je pohađala obližnje škole prije nego što je upisala cijenjeni koledž Marlborough u Wiltshireu. Nakon završetka srednje škole, Kate je upisala Sveučilište St. Andrews u Škotskoj, gdje je diplomirala povijest umjetnosti. Tijekom boravka u St. Andrewsu susrela se s princem Williamom, koji je također bio student na sveučilištu. Kako su studije napredovale, njih dvoje su razvili snažnu vezu i započeli romantičnu vezu. Godine 2010., dok je bio na romantičnom odmoru u Keniji, princ William postavio je to pitanje Kate nakon što je nekoliko godina bio u privrženoj vezi.

 Dugo iščekivana ceremonija vjenčanja između dvoje zaljubljenih golupčića održana je 29. travnja 2011. u kultnoj Westminsterskoj opatiji u Londonu. Ovaj značajan događaj izazvao je veliku medijsku pozornost i imao značajan značaj za naciju. Nakon vjenčanja, Kate Middleton je dobila prestižnu titulu vojvotkinje od Cambridgea, čime je učvrstila svoj status istaknute osobe unutar cijenjene britanske kraljevske obitelji. Njezina uloga majke proteže se na troje voljene djece: princa Georgea, princezu Charlotte i princa Louisa.

 

  • Kate je poznata po svom osjećaju za modu, gracioznosti i predanosti filantropiji. Aktivno se zalaže za razne dobrotvorne svrhe, fokusirajući se na inicijative koje promiču obrazovanje, mentalnu dobrobit i dobrobit djece. Zajedno sa svojim suprugom princom Williamom, Kate Middleton često se uključuje u razna društvena događanja, javne nastupe i humanitarne pothvate. Njihova aktivna uključenost u javnu sferu i predanost poslu priskrbili su im divljenje i poštovanje diljem svijeta. Rođena 9. siječnja 1982. u Readingu, Berkshire, Engleska, Catherine Elizabeth Middleton, obično zvana Kate Middleton, cijenjena je britanska supruga princa Williama, vojvode od Cambridgea. Nakon njihovog spajanja, preuzela je titulu vojvotkinje od Cambridgea.

Tijekom boravka u St. Andrewsu susrela se s princem Williamom, koji je također bio student na prestižnoj instituciji. Kako su napredovali kroz studij, njihova je veza postajala sve jača, što je u konačnici dovelo do početka romantične veze. Godine 2010., tijekom njihova putovanja u Keniju, princ William postavio je to pitanje Kate nakon nekoliko godina veze.

 

  • Dugo iščekivana ceremonija vjenčanja između dvoje zaljubljenih golupčića održana je 29. travnja 2011. u kultnoj Westminsterskoj opatiji u Londonu. Ova značajna prigoda privukla je značajnu medijsku pozornost i bila je od golemog značaja za naciju. Nakon vjenčanja, Kate Middleton je dobila prestižnu titulu vojvotkinje od Cambridgea, čime je učvrstila svoju poziciju istaknute osobe unutar cijenjene britanske kraljevske obitelji.Kao ponosna majka, graciozno je odgojila troje djece: princa Georgea, princezu Charlotte i princa Louisa. Kate je poznata po svom modnom smislu, sofisticiranosti i uključenosti u filantropske pothvate. Aktivno podupire brojne dobrotvorne organizacije, posvećujući svoje napore promicanju obrazovanja, mentalnog blagostanja i zaštite djece.

Angažirajući se na brojnim društvenim okupljanjima, javnim angažmanima i filantropskim pothvatima zajedno sa svojim suprugom princom Williamom, Kate Middleton se etablirala kao cijenjena i omiljena osoba na globalnoj sceni. Svojim zajedničkim naporima stekli su široko rasprostranjeno divljenje i poštovanje.