Prezadovoljna lijepim riječima svojih kolega, pjevačica Suzana Jovanović nije mogla suspregnuti suze u studiju Granda. Pjevačica je ostala potpuno zatečena kada su Ivan Radovanović, Aleksandra Mladenović i istoimena Sandra u emisiji “Zvezde Granda Specijal” nahvalili svoju kolegicu i njenog supruga Sašu Popovića, ne znajući da Suzana sve dirigira iza scene.

  • Glazbenici su bili oduševljeni kada je Suzana ušla okićena raskošnim svilenim šalom. Napokon je stigao netko s pravim talentom za pjevanje. Ivan se prisjetio tog trenutka, istaknuvši kako je nastavila snimati kultne pjesme. Sandra Mladenović, cijenjena zvijezda, također je imala samo pohvale za ovaj omiljeni pop dvojac. Moj prvi susret sa Sašom dogodio se na audiciji i moram priznati da sam imala dosta treme, osjećala sam se kao djevojčica. Međutim, vidjeti ga osobno bilo je apsolutno nevjerojatno i odmah me očaralo.

Mogao sam reći da je bio pomalo iznenađen mojim sitnim stasom i impresivnim pjevačkim sposobnostima. Ono što me uistinu zadivilo bila je njegova nepokolebljiva podrška, kako na pozornici tako i izvan nje, tijekom cijelog natjecanja. To mi je jako puno značilo, pogotovo s obzirom na to koliko često trema pomuti naš osjećaj za smjer. Što se tiče gospođe Suzane Jovanović, putevi su nam se ukrstili u jednoj šminkernici.

  • Unatoč tome što je redateljeva supruga, odisala je takvom normalnošću i prirodnošću da nitko ne bi posumnjao u njezinu ulogu. Besprijekorno se uklopila sa svima ostalima, rado je istaknuo Mladenović. Suzanin ulazak u studio iznenadio je sve jer je čula raspravu kolega o njoj, a bez imalo oklijevanja svakoga je zagrlila dok su joj suze radosnice tekle niz lice. Osvrćući se na ovaj potresni trenutak, pjevačica je izrazila neizmjeran ponos na način na koji je doživljavaju kolege.

Suzane su emocije preplavile, a suze su joj tekle niz lice zbog čega nije mogla odgovoriti na upite. Glas joj je podrhtavao i ispuštala je grlene zvukove usred jecaja. Siniša ju je, promatrajući njezinu tugu, ljubazno opskrbio osvježavajućom čašom hladne vode, no ni to joj nije moglo toliko ublažiti muke da se oslobodi emocija. Suzana je izrazila zahvalnost na dirljivim komplimentima koje je dobila nakon toliko vremena, priznajući radost koju donosi čuti pozitivne komentare o sebi.

  • Srce mi je prelilo od radosti kada je Aleksandra Mladenović na najfiniji način govorila o mom voljenom Saletu. Zaista je izvanredan osjećaj imati uz sebe supružnika kojeg drugi obožavaju, cijene i poštuju. Salet je ostavio neizbrisiv trag u svijetu glazbe, a njegova ostavština živi kroz našu divnu djecu, koja su sada osnovala svoje obitelji. Dolazak naših dragocjenih unuka tjera mi suze od sreće. Duboko sam zahvalan na lijepim i iskrenim riječima koje sam podijelio.

Suzana Jovanović, poznata srbijanska folk pjevačica, proslavila se 1990-ih hitovima s vrha top lista kao što su “Svilena maramica”, “Rođena u pravo vrijeme” i “Ko me jedom prevari”. Od 1997. godine u sretnom je braku s Aleksandrom Sašom Popovićem, direktorom “Grand produkcije”. Rođena u Beogradu 1969. godine, Suzana je svoju strast prema glazbi otkrila u dobi od 15 godina. Očaravala je publiku svojim očaravajućim izvedbama na vjenčanjima, ispraćajima i krštenjima, plijenivši pažnju nekoliko istaknutih orkestara u to vrijeme.

  • Potaknuta Borom Dugićem, otisnula se u studio za snimanje svoje debitantske pjesme. Od tog trenutka nadalje, producirala je ukupno 10 albuma i predstavila kolekciju singlova. Nakon rođenja kćerkice Aleksandre odlučila se maknuti sa svjetla reflektora i dati prednost obitelji. Međutim, 2010. se vratila sa svojim posljednjim albumom pod nazivom “Madness”. Naknadno je “Grand produkcija” izdala niz singlova.