Linda Luiz Torelo preminula je u 66. godini od raka, a njezino tijelo je saharanjeno na groblju Orangetown. Kako saznajemo obitelj iz New Yorka bila je prinuđena korištenju skrivenih nadzornih kamera kako bi identificirala osobu odgovornu za vršenje nužde na grobu njihove preminule majke.

Na njihovu krajnju nevjericu, otkriveno je da je krivac za ovaj sramotni čin nitko drugi do bivši suprug njihove majke. Godine 2017. Linda Luiz Torelo, koja je preminula od raka u dobi od 66 godina, pokopana je na groblju Orangetown. Nažalost, njezina je obitelj izvijestila da je njezin nadgrobni spomenik svako jutro konstantno zaprljan izmetom i urinom.

U prilično čudnom preokretu događaja, Lindin sin Michael Murphy (43) nedavno je podijelio osuđujući video na kojem je snimljena osoba kako izlazi iz svog vozila i nastavlja obavljati nuždu na nadgrobnoj ploči, nazivajući ovaj čin “tipičnom pojavom”. Dodatna neobičnost, Linda se razvela od te osobe još 1974. nakon kratke veze. Čak i nakon gotovo pet desetljeća od njihova razvoda i njezine smrti, čini se da je njegov bijes prema njoj ostao neriješen.

Zaista je obeshrabrujuće svjedočiti užasnim postupcima pojedinca iz okruga Bergen, New Jersey, koji, zajedno sa svojom suprugom, svako jutro na nadgrobnoj ploči moje majke stalno ostavlja vrećice pune izmeta i urina kao da je to redovita pojava. Tijekom nekoliko tjedana i mjeseci prikupili smo značajne dokaze te smo o ovom uznemirujućem ponašanju izvijestili vlasti i medije.

https://www.facebook.com/100000849143291/videos/468345928563740/

Zbunjujuće je kako je ta osoba uspjela locirati počivalište moje majke, budući da niti jedan član naše obitelji nije imao nikakav kontakt s njim od 1976. Međutim, čini se da ova uznemirujuća situacija proizlazi iz problema koji se pojavio prije gotovo pola stoljeća. Ljubazno tražimo vaše molitve i podršku u ovom izazovnom vremenu i jako bismo cijenili ako biste mogli pomoći u širenju svijesti o ovom pitanju.

Hvala vam. Uz odobrenje crkve, Michael i njegova sestra Rene Ajhler Baragan dobili su ovlast da koriste skrivene kamere u svojoj potrazi za hvatanjem počinitelja. Obitelj je također otkrila da ga je supruga obično pratila na njegovim ranojutarnjim izletima na mjesto ukopa.

BONUS TEKST:

U NATAVKU NEKOLIK ZANIMLJIVOSTI..

Regulaciju razine šećera u krvi u tijelu poremeti dijabetes, dugotrajna bolest. Dijabetes se manifestira u dva primarna oblika: tip 1 i tip 2. Osim toga, tijekom trudnoće može se razviti gestacijski dijabetes. Dijabetes tipa 1 je stanje koje karakterizira nesposobnost tijela da proizvodi inzulin.

Dijabetes tipa 1 obično se manifestira tijekom djetinjstva ili adolescencije, iako nije ograničen na ove dobne skupine. Bez obzira na dob, osobe s dijabetesom tipa 1 imaju nedovoljnu proizvodnju inzulina, hormona neophodnog za pretvaranje šećera (glukoze) iz hrane u iskoristivu energiju. Osobe kojima je dijagnosticiran dijabetes tipa 1 moraju se često podvrgavati injekcijama inzulina kako bi se učinkovito kontrolirale razine glukoze u krvi.

S druge strane, dijabetes tipa 2: Dijabetes tipa 2, koji je prevladavajući tip dijabetesa, prvenstveno pogađa odrasle osobe, ali se sada sve češće otkriva kod djece. Ovo stanje nastaje kada tijelo ne uspijeva proizvesti dovoljno inzulina ili kada nije u stanju učinkovito iskoristiti inzulin. Dijabetes tipa 2 može se pripisati nekoliko čimbenika rizika, kao što su neaktivan način života, pretilost, genetska predispozicija i loše prehrambene navike. Osim toga, gestacijski dijabetes još je jedan čimbenik koji treba uzeti u obzir.

Gestacijski dijabetes oblik je dijabetesa koji se manifestira kod trudnica koje prije trudnoće nisu imale dijabetes, ali tijekom tog razdoblja imaju povišenu razinu šećera u krvi. Neuspjeh u pravilnom liječenju gestacijskog dijabetesa može rezultirati raznim komplikacijama i za majku i za dijete, poput preeklampsije, prijevremenog poroda i prekomjerne porođajne težine.

Uobičajeni znakovi dijabetesa uključuju učestalo mokrenje, pojačanu žeđ, umor, neobjašnjiv gubitak težine, ponavljajuće infekcije, odgođeno zacjeljivanje rana i oštećenje vida. Ozbiljne komplikacije, uključujući bolesti srca, oštećenje bubrega, oštećenje živaca, gubitak vida i druge zdravstvene probleme, mogu nastati zbog neadekvatnog ili nepravilnog liječenja dijabetesa.

Upravljanje dijabetesom zahtijeva regulaciju razine šećera u krvi odabirom prehrane, tjelesnom aktivnošću i primjenom inzulina ili alternativnih lijekova. Dosljedni liječnički pregledi i pridržavanje propisanog režima liječenja ključni su za učinkovitu kontrolu dijabetesa i ublažavanje mogućih komplikacija.