Uhićenje Marka Miljkovića pokrenulo je lančanu reakciju koja je dovela do širokog i snažnog odjeka. Marko Miljković, bivši zadrugar i YouTuber, jučer je dokumentirao dolazak policije u njegovu kuću zbog nereda sa susjedima, a potom je u pratnji policije prebačen u Urgentni centar.

  • “Blic” je nakon hapšenja došao do ekskluzivnih fotografija Marka Miljkovića u Urgentnom centru, nakon čega je uslijedio dramatičan događaj kada je prebačen u Psihijatrijsku bolnicu “Laza Lazarević”. Naše ekipe otkrile su razbijena jaja ispred zgrade na Bežaniji, gdje je nekoliko sati prije toga došlo do sukoba u kojem je sudjelovao Marko. Izjavu za medije dao je susjed koji je svjedočio svađi. Slike uhićenja Marka Miljkovića sada su postale viralne na raznim platformama društvenih medija.

O uhićenju Marka Miljkovića javnost je upoznata nizom fotografija. Incident je počeo kada je Marko izrazio svoje negodovanje zbog susjeda koji žive iznad njega, a koji mu prljaju terasu. Kao odgovor, priznao je da je uzvratio jajima. Naknadno se Miljković javio policiji, izrazivši ljutnju. Potom su ga dvojica policajaca, vidno bijesan i u poderanoj majici, dok su mu ruke bile vezane lisicama, dopratili do Urgentnog centra.

Nesumnjivo je da su slike uhićenja Marka Miljkovića morale uznemiriti njegovu obitelj, s obzirom na to da se incident odvijao u njihovom zajedničkom životnom prostoru. U najnovijim vijestima iz Seville, Ceca Ražnatović podijelila je nekoliko značajnih novosti u vezi s Anastasijom. Prema pouzdanim izvorima “Blica”, Marko Miljković je učestvovao u fizičkom obračunu u kojem je zadobio povrede glave i posjekotine po tijelu.

  • Nadalje, Marko je bio podvrgnut testu na droge, a pojavile su se informacije da je pravio scenu na Hitnoj pomoći. Zanimljivo, za vrijeme policijskog prisustva u stanu Lune Đogani, ona se suzdržala od bilo kakvih izjava i pisane komunikacije. Uhićenje Marka Miljkovića ovjekovječeno je serijom fotografija Svet novina svet portal Ata images. U snimci objavljenoj na društvenim mrežama Miljković je izrazio frustraciju stanom iznad njega koji je neodgovorno dopustio da se otpad bez njegova pristanka izlijeva na njegovu terasu.

Jasno je dao do znanja da će preuzeti punu odgovornost za svoje postupke i da je spreman pokriti sve potrebne troškove. Marka je policijski službenik ispitivao je li baš zbog tog događaja nazvao 192. Svjedoci uhićenja Marka Miljkovića, uhvaćeni u seriji fotografija u galeriji. Nažalost, nisam mogao kontaktirati vlasti jer sam se morao odvažiti na kat kako bih se suočio s pojedincima odgovornima za nered koji je upao u moj stan.

  • Umjesto da sami preuzmu odgovornost, problem su prebacili na investitora bez ikakve potvrde ili dogovora. Frustriran njihovim postupcima, uzeo sam stvari u svoje ruke i bacio 30 jaja na njihovu terasu. Dođite i istražite posljedice ovog incidenta u mom stanu. Ove reči je nešto kasnije podelio Marko Miljković, učesnik rijalitija “Zadruga” i “Veliki Brat”. Marko Miljković podijelio je osobnu priču o tome kako je u istom danu doživio i sreću i tugu.

Detaljno je ispričao što se dogodilo u njegovom domu nakon rođenja njegove kćeri. Važno je napomenuti da je uzeo vremena da sve dokumentira i spomenuo je svoju svijest o svojim pravima na snimanje. Marko je zaključio pozdravom svima. Video je kasnije objavljen na kanalu “Sikter Shorts”. Kao rezultat toga, slike uhićenja Marka Miljkovića brzo su kružile raznim platformama društvenih medija.

  • Kako javlja Blic, okrivljeni je priveden po nalogu tužiteljstva zbog nasilničkog ponašanja i remećenja javnog reda i mira u stanu na Bežanijskoj kosi. Navodi se da je pod dejstvom alkohola u Policijskoj stanici Novi Beograd nastavio da upućuje pretnje i uvrede policijskim službenicima, ne poštujući njihova uputstva. Dodatno, tvrdi se da je pokušao fizički napasti jednog od policajaca. Za sutra je zakazano saslušanje okrivljenog, najavljeno je iz Trećeg državnog tužilaštva.