Zoran Kesić rođen je 1976. u Beogradu i ima uspješnu karijeru televizijskog voditelja u Srbiji. Autor je i voditelj popularne televizijske emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem”. Trenutno živi i radi u Beogradu. Tokom svoje karijere Zoran Kesić sudjelovao je u emisijama poput “Dezinformatora”, “Fajront Republike” i “24 minute sa Zoranom Kesićem”, a sve je stvarao s puno entuzijazma i angažmana.

Njegove komične analize dnevnopolitičke agende nerijetko su izazivale pozornost i izazivale razne reakcije, uključujući prijetnje i pritiske, s kojima se Zoran Kesić uspješno nosio. Ključno je prepoznati da je, unatoč tim poteškoćama, ipak zadržao dosljedan pristup svojoj profesiji. Zoran Kesić odrastao je u mirnoj obitelji na Vračaru, uz starijeg brata Ivana. Njegov otac imao je raznoliku karijeru koja je uključivala modeling u Jugoslaviji, profesionalnu atletiku i ulogu policajca. S druge strane, njegova majka se posvetila sadašnjoj korporaciji “JAT”. Kada se Zoranova supruga prvi put pojavila u javnosti, mnogi su je promatrali i pozivali se na njen status.

O Ivani se priča i desetljećima kasnije. Iako je prešla peto desetljeće života, kreatorica kostima s kojom voditeljica ima dijete i dalje je, čini se, u izvanrednoj kondiciji. Osim toga, vodeći brigu o sebi vrijednu pažnje, supruga Zorana Kesića koristi modna rješenja koja učinkovito prikrivaju njihove mane, a ističu vrline, a tako je bilo i sinoć na premijeri filma “Čuvari formule”. Voditelj i njegova družica pojavili su se na crvenom tepihu u vrlo atraktivnom i veselom stilu, a kamere su zabilježile cijelo predstavljanje. Zoran je bio odjeven u sofisticirano crno odijelo i bijelu košulju, koje je odabrala njegova pratiteljica. Ivanino odijevanje plijenilo je pažnju detaljima poput predimenzioniranih hlača, pretjeranih cipela i torbice koja je, prema mišljenju modnih znalaca, vjerojatno dio brenda Gucci. Predimenzionirani sakoi bili su zapaženi u izboru garderobe Kesićeve partnerice. , a svjetlucavi remen također je pojačao klasičnu boju njezine crno-bijele odjeće.

S obzirom na zanimanje roditelja, Zorana je inače čuvala baka. Znakovit je i narativ koji su njihovi roditelji namjeravali dobiti pa su Zoranu umjesto djevojčice namjeravali nazvati Ana. Bili su toliko sigurni da je mlada dama na putu, s obzirom da već imaju sina, kupili su sve potrepštine za bebu u ružičastoj boji. Poslije je to Zoran dokumentirao kao primjer vremena kada je imao ružičastu dekicu koju nikome nije dao uzeti. Kao mladić sudjelovao je u atletskim natjecanjima po uzoru na svog oca. Bio je mentor nogometa, košarke i atletike. Nadao se da će jednog dana postati proslavljen i uspješan nogometaš. Sudjelovao je u nogometnoj ligi “Sinđelić”.

Unatoč tome što je završio s prosječnom ocjenom 3,0, nije se uspio posvetiti marljivom učenju u srednjoj školi, pa je tako postigao ukupno 3,0 trojke. Međutim, bio je odlučan upisati fakultet. Selekcija je napravljena na Fakultetu dramske umjetnosti i režije. Razmišljao je i o potencijalnoj ulozi Fakulteta sporta, tjelesnog odgoja i kulture, ali ga je strast prema režiji nadvladala. Ipak, nije sve išlo kako se očekivalo. Čak je tri puta pokušao upisati ovaj fakultet, ali nije uspio doći do dna ljestvice. S obzirom na to da mu treći put nisu dopustili, odlučio je više ne pokušavati i odustao je od fakultetskog obrazovanja. Zabrinuta za zdravlje svog sina, njegova majka je njegov životopis posvetila jednoj televiziji koja ga je ubrzo pozvala na prezentaciju za posao.