Iznenađujućim raspletom događaja, Jelena Karleuša i Goga Sekulić odlučile su da ostave dosadašnje sukobe po strani i pomire se. Unatoč petnaest godina razmjene javnih uvreda, konačno su se pomirili, što odražava osjećaje izražene na društvenim mrežama kad su oboje počeli pratiti jedno drugo. Dodajući neočekivanu prirodu njihovog pomirenja, čak su odvojili vrijeme da jedno drugome ostave iskrene komentare, zajedno s emotikonima srca.

Prije 15 godina dogodio se skandal s pjevačicom Gogom Sekulić koji me ostavio potpuno zapanjen. Sve je počelo kada je jedan ozloglašeni časopis s golišavim modelima objavio naslov u kojem je Gogu Sekulić usporedio s Cecom, navodeći da je Goga još provokativnija. Ovaj incident je bio katalizator svađe između Goge i JK. Sjećanje na taj trenutak urezano mi je u sjećanje, odjevena u poderane traperice, tenisice i punđu na glavi. Odjednom me prijateljica prozvala Gordana i odmah sam osjetila da nešto nije u redu. Zaintrigiran, otišao sam do Brankovog mosta, gdje sam se suočio s reklamnim panoom koji je malo ostavljao mašti.

Prikazivala je oskudno odjevenu ženu, nepogrešivo identificiranu kao “Gogu Sekulić”, i proglasila je opasnijom od Cece. Bio sam zatečen ovim otkrićem. Odlučan da u potpunosti shvatim situaciju, kupio sam primjerak Playboya i odmah se obratio svom prijatelju, izražavajući duboku zabrinutost kako će moj otac reagirati na ovu uznemirujuću vijest.
U pratnji svojih roditelja pobrinuo sam se da prisustvujem suđenju, naoružan uvjerljivim svjedočenjem stručnjaka. Srećom, sud je donio povoljnu presudu u korist Playboya, što je dovelo do oduzimanja licence u Srbiji i Crnoj Gori.

Znatiželja medija potaknula ih je da se o autentičnosti snimke raspitaju kod Željka Joksimovića. On je kao odgovor demantirao njegovo postojanje, čvrsto vjerujući da nikada ne bi sudjelovao u takvom fotografiranju. Za to vrijeme sam se našao u žestokoj svađi s Karleušom, koja je čvrsto branila moj karakter. Inzistirala je na tome da dotična žena nisam ja i da ja posjedujem veći moralni karakter od nje. Tako je nastala žestoka bitka između nas u sferi zabave. Vrijedi napomenuti da je JK ranije iznijela svoje mišljenje o Gogi Sekulić. Jelena nije izrazila nikakvu zlu volju prema Gogi, priznajući njenu živahnu narav, a naglašavajući njene dobre namjere. Jelena je više puta ponovila da je Goga osoba dobrog srca.

U društvu nasljednika, pjevačica je nedavno krenula na kratko putovanje u Dubai, tražeći prijeko potreban odmor i opuštanje. U videu koji je podijeljen na platformama društvenih medija, pjevačica odiše neospornom radošću dok uživa u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Sa suncem obasjanim sjajem, obnovljenim osjećajem vitalnosti i dojmom mira, uživa uz hotelski bazen tijekom svog boravka. Ne čudi što su sve oči uprte u njezinu zadivljujuću figuru koja zrači ljepotom kao nikad prije. Usred uživanja u koktelima i feštama posvetila se i svom voljenom nasljedniku. Kad su u društvu jedno drugoga, par uživa u kvalitetnom vremenu, sudjelujući u razigranim aktivnostima, plivanju i stvaranju dragih uspomena. Prema riječima našeg insajdera, koji je odsjeo u istom hotelu kao i poznata glazbenica Goga, obožavatelje je odmah osvojila njezina prisutnost na bazenu. Sekulićeva strast prema putovanjima je vidljiva, jer često istražuje kako svoju domovinu Crnu Goru, tako i daleke destinacije kada nije okupirana profesionalnim obvezama.