Otkako je s njim stupila u romantičnu vezu, njezin način odijevanja i ponašanja doživio je transformaciju, no čini se da je njezino zadovoljstvo dosegnulo neviđene visine. U znak privrženosti na Valentinovo, reality TV ličnost Kourtney Kardashian podijelila je primamljive snimke zajedno sa svojim suprugom Travisom Barkerom. Slike prikazuju Kourtney u kupaćem kostimu, dok ju je Travis s ljubavlju nosio preko pješčane obale.

Izrazila je svoju intenzivnu zaljubljenost, odbijajući se distancirati od svog partnera i dosljedno pokazujući svoju duboku naklonost i brigu za njega. Sama neposredna udaja za njega dovoljno govori, posebno ako se uzme u obzir njezino odbijanje nebrojenih bračnih prijedloga bivšeg dečka Scotta Disicka. Unatoč troje zajedničke djece, nikad se nije osjećala prisiljenom reći mu odlučujuće ‘da’. Jednostavno se nije činilo kao skladan spoj za cjeloživotnu obvezu, jer je zamišljala budućnost s Travisom.

U 45. godini života doživjela je neizmjernu radost jer je krajem prošle godine na svijet dočekala sina. Mnogi pojedinci koji su suosjećali s njezinom mukom da zatrudni po četvrti put bili su dirnuti njezinom pričom. Unatoč tome, brojni pojedinci ne mogu tolerirati pretjerano iskazivanje naklonosti i izražavaju osjećaj mučnine kad se susreću sa šećernim izjavama koje javno razmjenjuju. Često dijele eksplicitan materijal bez imalo osjećaja srama. Komentari na društvenim mrežama izražavaju frustraciju pojedincima koji tvrde da žele privatnost, ali neprestano dijele fotografije svakog svog pokreta, što dovodi do osjećaja gađenja kod onih koji gledaju te slike.

Rođena u Los Angelesu 21. listopada 1980., Kim Kardashian odgojili su otac, odvjetnik Robert Kardashian, i majka, poslovna žena Kris Jenner. Njezino podrijetlo može se pratiti unatrag do Armenije, Škotske i Nizozemske. Odrastajući na Beverly Hillsu, Kim je imala djetinjstvo ispunjeno luksuzom i privilegijama. Uz nju su bili njezina braća i sestre: Rob, Kourtney i Khloe, svi rođeni u obitelji Kardashian. Međutim, tragedija se dogodila u dobi od 9 godina kada su njezini roditelji donijeli tešku odluku o raskidu braka. To je bio prvi značajan događaj u životu mlade glumice. Nakon raspada braka, Kris Jenner sklopila je brak s bivšim sportašem Bruceom Jennerom, čime je Kimina obitelj proširena polubraćom Bartonom, Brandonom i Brodyjem Jennerom, kao i polusestrom Casey Jenner i polusestrama. Kendall i Kylie Jenner.

Tijekom srednjoškolskih godina Kim je počela raditi u očevoj reklamnoj tvrtki Movie Tunes. Obitelj Kardashian postala je poznata zahvaljujući televizijskoj reality seriji “U korak s Kardashianima”, koja je premijerno prikazana na televizijskim ekranima 2007. godine. Tijekom svoje mladosti, Kim je ukrstila putove s Paris Hilton preko zajedničkog poznanika, naposljetku preuzimajući ulogu njezine asistentice. Međutim, kada je napunila 26 godina, neočekivano se našla upletena u seksualnu polemiku koja je bila vrlo popularna. Tijekom njezine veze s pjevačem Rayom J-om, Kimini osobni videozapisi, koji su prikazivali njihove intimne trenutke, nezakonito su pribavljeni i potom distribuirani diljem internetske sfere. Važno je napomenuti da je u početku govorila o izmišljenom scenariju.

U iznenađujućem obratu događaja, Kim Kardashian poduzela je pravni postupak protiv tvrtke zbog njihove namjere distribucije eksplicitnog sadržaja na DVD-u. Zapanjujuće, ona je također priznala legitimnost predmetnog materijala. Tijekom intervjua, poznata zvijezda otvoreno je priznala da i dalje osjeća osjećaj srama zbog ovog skandala. Kim je zajedno sa svojom obitelji sudjelovala u reality showu “Keeping Up with the Kardashians” u listopadu 2007. godine, a paralelno je bila angažirana i na raznim drugim projektima. Godine 2008. gledatelji su je imali priliku vidjeti u vrlo hvaljenom televizijskom programu “Ples sa zvijezdama”.