Mlada i uspješna Aleksandra Prijović proteklih je mjeseci privukla veliku pozornost regionalnih medija zbog svoje uspješne muzičke karijere. Njen nagli uspon do uspjeha iznenadio je mnoge njene vršnjake i kolege sa estrade, jer je održala trijumfalne koncerte u Beogradu i Zagrebu.

Poznavatelji tvrde da su njezina postignuća rezultat dugogodišnjeg marljivog rada. Osim toga, javnost je zaokupljena njezinom ljubavnom vezom s Filipom Živojinovićem, Breninim sinom, s kojim su već duže vrijeme u sretnoj vezi. Ipak, mnogi Aleksandrin uspjeh pogrešno pripisuju njezinoj povezanosti s Breninom obitelji. Postalo je očito da ova neutemeljena priča nije istinita, a zasluge za Aleksandrine uspjehe leže isključivo njezinim vlastitim trudom.

Javnost je godinama bila zaokupljena intrigantnom vezom Aleksandre i Filipa Živojinovića, posebice zbog toga što mu je ona od srca priznala da mu je tijekom cijeloga puta bila nepokolebljiva podrška. Prijina majka Borka svim srcem potvrđuje da njen zet zaslužuje samo pohvale, dodatno potvrđujući snagu i čvrste temelje na kojima je izgrađena njihova ljubav. Filipovo obožavanje moje voljene Alexandre je bez premca, budući da je izuzetno cijeni i duboko cijeni. Ova nepokolebljiva privrženost je upravo razlog zašto on zauzima najviši položaj u mom srcu. Njihov brak je izuzetna zajednica koju karakteriziraju ljubav i sklad. Filipova njegovana priroda i viteštvo doista su izvanredni. U nedavnom intervjuu za “Hello”, Aleksandra je iskreno podijelila istinu o obrazovanju njihove kćeri.

Nakon uspjeha u osnovnoj školi, Aleksandra je krenula u srednju školu; međutim, zbog jake konkurencije i nepredviđenih prepreka, nije uspjela završiti četvrtu godinu uz svoje vršnjake, unatoč uspješno završenoj tri godine. Borka, ogromna podrška svojoj kćeri, ispričala je da Aleksandra namjerava da završi četvrti razred kako bi izbrisala narativ da je završila samo osnovnu školu. Aleksandra Prijović rođena je 22. rujna 1995. godine iz Sombora. Od rane dobi krenula je na svoje glazbeno putovanje pokazujući svoje urođene pjevačke sposobnosti. Još kao djevojčica osvajala je publiku svojim nastupima na školskim svečanostima i raznim druženjima. S 13 godina, 2008. godine, obilježila se snimanjem dviju pjesama, “MAJKO” i “BOLI SVAKA TVOJA REČ”, pod vodstvom cijenjene produkcijske kuće Mega Sound.

Godine 2013. proslavila se sudjelovanjem u renomiranom natjecanju Zvezde Granda, gdje je osvojila impresivno treće mjesto. Natjecanje Zvezde Granda, koje je i dalje vrlo popularno u regiji i na Balkanu, i dan danas osvaja publiku. Nakon uspjeha, predstavila je svoj debitantski singl “Još ću noćas plakati za tobom”, iskrenu skladbu koju je napisao Peđa Medenica, a aranžman Enesa Mavrića. Osim toga, surađivala je s Amarom Jašarspahićem, pobjednikom natjecanja, na zadivljujućem duetu „MA PUSTI PONOS“ koji je na glazbu, tekst i aranžman Elvira Uzunovića. Od tog ključnog trenutka nadalje, njezina je karijera krenula uzbudljivom putanjom rasta i postignuća.

Aleksandra Prijović svojim zadivljujućim glasom i melodičnim kompozicijama prikupila je veliki broj obožavatelja. O tome svjedoči njezin opsežan repertoar nastupa uživo, koji neprestano privlače publiku u prepune dvorane, kako u zemlji tako iu inozemstvu. Njezine očaravajuće pjesme i vokalno umijeće imaju neospornu univerzalnu privlačnost. Ne iznenađuje da vlada kao istaknuta osoba na folk sceni, kako u lokalnoj zajednici tako iu široj regiji. Gdje god Aleksandra Prijović nastupi, klubovi su popunjeni maksimalno jer ona s lakoćom stvara nesvakidašnju atmosferu.