Još jednom je dobrobit Nemanje Gudelja ugrožena. Samo tri mjeseca nakon operacije koljena i opsežne rehabilitacije, nogometaš Seville suočio se s još jednim zdravstvenim udarom. Prilikom nedavnog trijumfa njegove momčadi nad Mallorcom (2:1) u ponedjeljak navečer srpski je nogometaš nesretno ozlijedio desno koljeno. U 81. minuti Gudelj (32) je bio prisiljen izaći iz igre, zbog čega se Sevilla danas oglasila priopćenjem.

  • Nakon temeljitih liječničkih pregleda, liječnički tim FK Sevilla izvijestio je da je Nemanja Gudelj zadobio ozljedu stražnjeg roga unutarnjeg meniskusa desnog koljena tijekom nedavne utakmice protiv Mallorce. Važno je napomenuti da se ova ozljeda dogodila u koljenu suprotnom od onog koje je operirano početkom ove godine. Prema klupskom priopćenju, konačna prognoza za Gudelja ovisit će o konkretnoj vrsti intervencije kojoj će biti podvrgnut. Sevilla nije otkrila koliko traje pauza koja čeka Gudelja, niti su potvrdili postoji li mogućnost da se srpski reprezentativac na vrijeme oporavi za Europsko prvenstvo koje se od 14. lipnja do 14. srpnja igra u Njemačkoj.

Anastasija nastavlja pružati nepokolebljivu podršku svom suprugu u najizazovnijim trenucima, baš kao i na početku godine. Možemo samo zamisliti da je nedavna situacija jako pogodila nju. Nemanja Gudelj, rođen 16. studenog 1991. godine u Beogradu, postao je poznata ličnost u svijetu nogometa. Kao defenzivni vezni i srednji branič, Nemanja je konstantno pokazivao iznimnu vještinu i predanost igri, čime je zaslužio mjesto među elitnim europskim klubovima.

  • Njegova ljubav prema nogometu i nepokolebljiva odlučnost za uspjehom služe kao inspiracija za ambiciozne mlade igrače koji sanjaju o tome da ostave svoj trag u ovom sportu. U sljedećem članku istražit ćemo život i karijeru ovog talentiranog srpskog nogometaša, prateći njegov put od Beograda do velikih stadiona Europe. Rođen 16. studenog 1991. u živahnoj srbijanskoj prijestolnici Beogradu, Nemanja Gudelj pojavio s kao izvanredan sportski talent u gradu poznatom po svojoj bogatoj povijesti i kulturi. Njegova nepokolebljiva strast prema nogometu očitovala se u mladosti, a kako su godine prolazile, usavršavao je svoje vještine i otišao daleko izvan poznatih okvira svoje domovine.

Danas Nemanja ima ključnu ulogu defenzivnog veznog igrača za Sevilla FC, prestižni španjolski nogometni klub koji se natječe u La Ligi. Dok je njegova primarna pozicija u veznom redu, također je pokazao svoju svestranost kao centarhalf. Svojom prilagodljivošću na terenu i nepokolebljivom predanošću momčadi, Nemanja Gudelj postao je neprocjenjivo bogatstvo, igrač na kojeg se treneri mogu pouzdati u presudnim trenucima.

  • Nakon što je ostavio snažan dojam tijekom klupskih nastupa u Nizozemskoj, Nemanja je zaslužio i debi za seniorsku reprezentaciju Srbije. Od početka se vidjelo da će Gudelj momčadi donijeti golemu vrijednost. Uz njegovu iznimnu kontrolu nad veznim redom i taktičku prilagodljivost, trener je imao fleksibilnost da ga rasporedi u različite formacije i strategije. Nemanjina nepokolebljiva predanost predstavljanju svoje zemlje bila je opipljiva svaki put kad bi zakoračio na teren, što je dovelo do njegove ogromne popularnosti među navijačima.