S obzirom da je teniska superzvijezda iz našeg naroda postala tema opsežnih debata i razgovora, ne čudi što se i članovi njegove porodice nađu pod lupom javnosti. Nedavno su sve oči bile uprte u Stefana Đokovića, naslednika renomiranog sportiste, koji je ponosno izložio potpuno novu frizuru tokom učešća na prestižnom US Open turniru.

Štaviše, pažnju mase zaokupilo je i ponašanje Mladića, još jednog istaknutog člana teniserove porodice, što je dodatno podstaklo radoznalost i interesovanje javnosti. Mladić je osvojio ne samo publiku već i fotografe svojim jedinstvenim smislom za modu i svježom frizurom. Ljudi nisu mogli a da ne posmatraju zapanjujuću metamorfozu koju je prošao Đokovićev naslednik, diveći se kako je brzo sazreo i razvio se. Njegova posvećenost i zrelost bili su nepogrešivi u interakciji sa majkom Jelenom, kao i u ogromnom trudu koji je uložio da redefiniše svoj lični imidž. Tokom dugo očekivanog turnira US Opena, Stefan Đoković je napravio popriličnu modnu izjavu stavivši na glavu elegantnu kapu, koja je savršeno upotpunila njegovu pomno odabranu sportsku odjeću.

Zanimljivo, činilo se da ovaj izbor pokrivala za glavu odaje počast njegovom voljenom ocu, koji nesumnjivo služi kao krajnji izvor inspiracije i vođstva u Stefanovom životu. Dodatno na sveukupni osećaj blaženstva koji je okruživao Stefanovo prisustvo na turniru, pratila ga je njegova partnerka koja voli i podržava, Jelena.

Njeno raspoloženje je nesumnjivo bilo visoko, i sa dubokim osećajem ponosa, toplo je prihvatila njihov najnoviji dodatak u porodici, koji je pokazao besprekorno ponašanje tokom svog boravka u prestižnoj loži. Kako je turnir odmicao, došao je trenutak kada je Stefan odlučio da skine kapu, otkrivši novu i zadivljujuću frizuru koja je odmah privukla pažnju medija.