Veliko čuđenje izrazili su brojni pojedinci saznavši da renomirana muzička umetnica Ana Sević i Darko Lazić, koji su nekada bili u braku, održavaju prijateljske odnose. Ovaj neočekivani preokret odigrao se kada se Ana jučer pojavila na Darkovoj ceremoniji venčanja, ostavivši bezbroj ljudi potpuno zapanjenim.

Ana je u izjavi naglasila da njeno prisustvo ne treba smatrati iznenađujućim događajem, jer će njen primarni fokus uvek biti njihova ćerka. Ona je čvrsto tvrdila da veza koju dijele kao roditelji ima prednost nad svim ličnim razlikama ili sukobima. U društvu supruga Danijele, Ana se pobrinula da prisustvuje ceremoniji venčanja koja je održana u čast Darka i njegove izabranice Katarine. Svojim prisustvom na događaju, Ana je želela da naglasi činjenicu da im je odnos sa zajedničkom ćerkom od najveće važnosti i da su uspešno uspeli da održe srdačnu vezu uprkos svojim prethodnim romantičnim vezama.

Ana je Darku iskreno poželela ništa osim najboljeg, prenevši mu svoj srdačni blagoslov. Štaviše, uprkos malom kašnjenju u dolasku, Ana i njen suprug su uspeli da stignu do mesta događaja u savršenom trenutku, a Darko je bio svestan njihovog truda da stignu na vreme. Ana želi da Darko doživi obilje sreće i radosti u svom životu, a otvoreno priznaje da gaji želju da se on suzdrži od ulaska u drugu bračnu zajednicu. Ona čvrsto vjeruje da njihovo sadašnje stanje prijateljstva prevazilazi nivo njihove prethodne romantične veze, i duboko žali što njihovo prijateljstvo nije bilo moguće spasiti.

Ovi izrazi osjećaja jasno pokazuju Aninu autentičnu brigu i brigu za svog bivšeg partnera. Na raskošnom i raskošnom svadbenom slavlju, koje je okupilo oko 500 uvaženih gostiju, a održano u ekstravagantnom restoranu, Darkova bivša supruga istakla se kao jedna od najistaknutijih ličnosti na događaju.