Duboko ukorijenjena netrpeljivost između Veljka Ražnatovića i Jelene Karleuše prikrivana je godinama, ali njihov međusobni prijezir ostaje opipljiv. Ovaj animozitet proizlazi iz Jelenine stalne svađe s Veljkovom majkom Cecom, koja se vrti u medijima. Stalni spektakl medijskih bitaka i unutarnjih sukoba unutar industrije zabave ne pokazuje znakove smanjenja. Nedavna fotografija s Jelenom Karleušom privukla je značajnu pozornost i pokrenula polemike na više društvenih mreža.

Ne može se poreći sadržaj uhvaćen na fotografiji; međutim, u tijeku je rasprava oko identiteta pojedinca koji je otvoreno pokazao svoju naklonost prema njemu. Karleuša, poznata po svom postovanju na Instagramu, razigrano se uključila u popularnu stranicu koja je vješto spojila svoje fotografije sa i bez šminke, popraćena duhovitim natpisom koji je šaljivo uspoređivao s Big Macom. Značajne ličnosti, među kojima su Sloboda Mićalović, Aleksandar Radojičić, Viktor Savić, Matea Milosavljević, Olja Crnogorac i Veljko Ražnatović, izrazile su svoje divljenje brojnim lajkovima ove fotografije.

Nasuprot tome, neki su na fotografiju gledali negativno, a oni koji su iskazivali podršku nepravedno su optuženi kao sukrivci za situaciju. Javne osobe suočene su s teškim zadatkom rješavanja internetskog zlostavljanja dok istovremeno sudjeluju u činu ponižavanja druge žene, posebno se fokusirajući na žene.

Na mreži X jedan korisnik komentirao je šaroliku lepezu pojedinaca, među kojima su zagovornice ženskih prava, bivše Tiktok seksualne radnice, popularni reperi i pobjednica Zvezda Granda, a podršku im je pružila i Karleuša. Jelena Karleuša je bez odlaganja uzvratila oštrim riječima, kritikujući svoje kolege u javnosti. JK je istakla da se ne radi o uglednim javnim ličnostima, već o osobama upitnog karaktera i nepoštenja. JK je izrazila spremnost da se izravno suoči s njima i riješi sve probleme koje mogu imati, sve dok njezina vlastita reputacija ostane netaknuta.