Novak Đoković, koji važi za najboljeg tenisera sveta, na nedavnoj edukaciji koju je organizovala njegova fondacija , bio je u društvu svog punca i punice , odnosno  roditelja njegove supruge Jelene Đoković. U međuvremenu u Beogradu se okupila brojna publika da sluša Gabora Matea, renomiranog psihoterapeuta i stručnjaka za razvoj dece, mađarsko-kanadskog porekla.

 

 

 

Na čelu prepune sale MTS-a sedeli su i pažljivo slušali Jelena Đoković i Novak Đoković. Projekciju filma Gabora Matea i događaj na kojem je održao predavanje organizovala je Fondacija Novak Đoković, kojom upravlja Jelena Đoković, ne samo u Srbiji, već iu okolnim regionima. Poznatom paru na jednom događaju pridružili su se i Jelenini roditelji. Ranije se šuškalo o zategnutoj vezi teniske zvezde sa njenim svekrom, ali fotografije snimljene na događaju demantuju ovaj zlonamerni trač. Nakon događaja, Novak se lepo oprostio od Miomira i Vere Ristić, zagrlivši ih i ljubeći ih pred publikom i brojnim fotoreporterima.

 

 

Time je pokazao da je navodna neslaganja između njih bila neosnovana spekulacija i neistina. Porodica Ristić poznata je po izbegavanju očiju javnosti, ali su ovoga puta napravili izuzetak i prisustvovali događaju. Jelenini roditelji uvek podržavaju svoju ćerku i ova prilika nije bila drugačija. Možda ih je motivisala želja da podrže Jelenine nekonvencionalne metode roditeljstva. Đoković i Ristić su bili ležerno obučeni dok su prisustvovali predavanju.

 

 

Vera je odabrala da nosi bijelu košulju sa prugastim prslukom i pokrivalom za glavu sličnim njenim nedavnim preferencijama. U međuvremenu, njena ćerka je nosila narandžastu majicu bez rukava uparena sa suknjom na bele pruge. Muški članovi tima odlučili su se za sportsku odjeću jer su se tako osjećali ugodnije.