Jedan od najpoznatijih voditelja u Srbiji ali i regionu ,  Ognjen Amidžić već je neko vrijeme u romantičnoj vezi sa koleginicom Minom Naumović, koja u njegovoj emisiji AmiG Show ima svoj segment pod nazivom Pazi Mina. Ognjen je nedavno odlučio da njihovu ljubav podijeli sa javnošću.  Naime , nakon deceniju braka sa svojom bivšom suprugom , Danijelom Dimitrovskom , s kojom ima i sina , par je odlučio da se razvede . U medijima su krenule špekulacije da je upravo Mina razlog njihovog razvoda, međutim ni Ognjen ni Danijela se nisu oglašavali na tu temu.

 

 

 

Amidžić je na društvenim mrežama javno čestitao rođendan Mini, koja trenutno živi u drugoj državi. Njegova srdačna poruka na Instagramu dirnula je srca mnogih, jer je otvoreno proglašava ljubavlju svog života riječima koje su zaista dirljive. Voditelj je na popularnoj platformi društvenih medija izrazio dobre želje Mini za njen rođendan. On ju je nazvao najljepšom i najizuzetnijom ženom na svijetu, ostavljajući svoje pratioce ushićenim. Osim toga, voditelj Ognjen Amidžić nedavno je podijelio radosnu vijest da on i njegova koleginica i partnerica Mina Naumović čekaju bebu, te da će uskoro krenuti u roditeljstvo.

 

 

 

Nakon vesti o njihovim veridbama, voljeni par je već odredio datum za predstojeće venčanje. Mina je, u nedavnoj izjavi, otvorila svoje osjećaje u vezi s predstojećim vjenčanjem. Minin post govori o stvarnosti trudnoće i po čemu se ona razlikuju od očekivanja koja postavljaju reklame. Ona napominje da se tokom trudnoće stalno mora paziti, jedno oko na čelu, a drugo na ramenu. Do porođaja se mora osloniti na zastarjele slike da bi zamislili kakvo će to iskustvo biti.