Poznati srpski glumac i reditelj Lazar Ristovski,koji ima  70 godina,nedavno se našao u žiži medijske pažnje , kada je   otkrio da je u romantičnoj vezi sa Anikom Ražić, 39 godina mlađom glumicom. Ova vijest mnoge je šokirala, a njihov odnos i razlika u godinama naišli su na snažno negodovanje javnosti. Lazar Ristovski je na Blic.rs objavio svoju novu vezu nakon razvoda od glumice Danice Ristovski.

 

 

 

Kasnije je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa mnogo mlađom glumicom, što je izazvalo buru komentara u javnosti. Neki spekulišu da je to potvrda da je za razvod od Danice zaslužna druga žena. Lazar Ristovski je ponovo pronašao ljubav sa Anikom Račić, perspektivnom glumicom i svojom koleginicom, nakon razvoda od Danice Ristovski. Anikina mladalačka energija podmladila je Lazara, a kako prenose lokalni mediji, ona se uselila u njegov luksuzni stan na obali u Beogradu. Lazar poseduje raskošnu vilu na Gardošu u Zemunu, sa otvorenim bazenom na terasi koju Anika obožava. Osim toga, Ristovski, glumac koji svoj privatni život obično drži privatnim, odlučio je da prekine svoj uobičajeni obrazac i uspostavi novi standard. Nakon dužeg perioda obavljanja svojih dužnosti, potražio je utočište u mirnom skrovištu, daleko od haosa urbanog okruženja. Odvojio je trenutak da snimi scenu i podijelio je sa svojim pratiocima na Instagramu, pokazujući svoju zategnutu građu dok se opušta pored bazena.

 

 

 

Snimak je popraćen porukom: “Kralj ima dušu… u svojoj kući na Gardosu.” Napomenimo da je Lazar Ristovski nedavno zaključio 42-godišnji brak sa suprugom Danicom, navodeći nedostatak ljubavi kao primarni uzrok njihovog rastanka. Par je razmijenio zavjete 1980. i zajedno odgajali dvoje djece: Petra, istaknutog filmskog producenta i reditelja, i Jovana, koji je diplomirao ekonomiju. Petar je oženjen glumicom Teodorom, dok Jovan sa suprugom Ljiljanom ima sina Bogdana.