Marko Bijelić svojim se upečatljivim izgledom i bogatstvom posljednjih mjeseci nametnuo kao oslonac svojoj majci. Prepušta se raskoši luksuznih automobila, vodi zdrav život i posvećuje se redovitim treninzima u teretani koju iznimno cijeni. Osim toga, posjeduje talent sviranja klavira i nastavlja studij na cijenjenom Sveučilištu u Beču.

  • Slobodno se može reći da on utjelovljuje fantaziju svake djevojke i idealan je zet za svaku majku. Sin Dragane Mirković i Tonija Bijelića u posljednje se vrijeme našao u središtu pozornosti, unatoč svojoj averziji prema javnosti. Unatoč tome što nisu dugo boravili u dvorcu Ebenfurt, i Marko i njegova sestra Manuela imaju stanove u Beču, a Marko rado posjećuje majku. Tijekom izazovnog razdoblja razvoda njegovih roditelja, Mark pronalazi utjehu u nepokolebljivoj podršci posebne osobe u svom životu.

Prije Draganinih nastupa u Beogradu, Mark je prvi put progovorio o ovoj značajnoj osobi, o čemu svjedoči i dirljiva fotografija na kojoj se drže za ruke. Anastasia Dijanović, talentirana grafička dizajnerica, u lipnju će proslaviti 22. rođendan. Njezin Instagram profil prikazuje kolekciju zadivljujućih fotografija snimljenih tijekom njezinih nevjerojatnih putnih avantura. Nepostojanje bilo kakvog žiga na njihovim stvarima sugerira da su svjesno odlučili da svoju naklonost ne pokažu javno na takav način.

  • Prisutnost djevojke Marka Bijelića na Draganinom koncertu u Areni bila je dirljiva gesta koja je vjerojatno dirnula pjevačicu jer se činilo da se unatoč razdvojenosti cijela obitelj trudila održati fasadu sklada. Jednom prilikom, na pitanje utječe li to na odabir partnera njezine djece, Dragana je odgovorila na sljedeći način: Svim srcem grlim svakoga tko uđe u njegov život, sve dok je visokog kalibra i ima dobar karakter. Sreća moje djece mi je od najveće važnosti. Koga god odaberu, nastojat ću biti što bolja svekrva i svekrva.

BONUS TEKST:

Mentalni poremećaji, koji se također nazivaju mentalnim bolestima ili mentalnim poremećajima, obuhvaćaju širok raspon stanja koja utječu na kogniciju, emocije, raspoloženje i ponašanje. Ova stanja mogu uvelike poremetiti svakodnevno funkcioniranje pojedinca i opću dobrobit.

  • Zaronimo u sveobuhvatno ispitivanje mentalnih poremećaja: 1. Organiziranje mentalnih poremećaja u kategorije Na temelju simptoma i utjecaja na pojedinca, psihički poremećaji se dijele u različite primarne kategorije. 1.1. Poremećaji karakterizirani anksioznošću Generalizirani anksiozni poremećaj (GAD) obuhvaća stalnu, neodoljivu zabrinutost u vezi niza životnih okolnosti.

Nasuprot tome, panični poremećaj manifestira se kao nagle epizode intenzivne panike, karakterizirane ubrzanim otkucajima srca, obilnim znojenjem i osjećajem nedostatka zraka. Određeni predmeti ili situacije mogu izazvati intenzivan strah, poznat kao fobije (kao što je agorafobija ili socijalna fobija). Svakodnevni život mogu poremetiti opsesivne misli i kompulzivno ponašanje, koji su karakteristični za opsesivno-kompulzivni poremećaj (OKP).

  • Afektivni poremećaji, posebice posttraumatski stresni poremećaj (PTSP), manifestiraju se kao anksioznost nakon nastanka traumatskog događaja. Depresija se manifestira kao pospanost, osjećaj bezvrijednosti, smanjen interes za aktivnosti i promjene u apetitu i obrascima spavanja. S druge strane, bipolarni poremećaj karakteriziraju izmjenične epizode depresije i manije, što povlači za sobom povišeno raspoloženje i pretjeranu energiju.

Psihotični poremećaji, posebno kategorizirani kao 1.3, Shizofreniju karakteriziraju različiti simptomi poput halucinacija, deluzija te poremećaja govora i ponašanja. S druge strane, shizoafektivni poremećaj je stanje koje predstavlja kombinaciju simptoma shizofrenije i poremećaja raspoloženja. Poremećaji osobnosti, točnije 1.4, tema su u fokusu. Granični poremećaj osobnosti (BPD) karakteriziraju izrazita emocionalna nestabilnost, impulzivni postupci i nestabilne međuljudske veze.