Milica Todorović, cijenjena pjevačica, već nekoliko godina ostavlja nezaboravan pečat na glazbenoj sceni Srbije i Balkana. Njezin put započeo je u Kruševcu 13. listopada 1990. godine, gdje je ljubav prema glazbi procvjetala od malih nogu. Još s 13 godina pokazala je svoju strast sudjelovanjem u renomiranom glazbenom natjecanju “Zvezde Granda”. Iako se bavila sportom, njezina istinska odanost uvijek je bila glazbi. Unatoč tome što je doživjela slomljeno srce u svojim romantičnim nastojanjima, postoji tračak nade za pozitivnu transformaciju u njezinom ljubavnom životu.

Milica Todorović, poznata pjevačica, stekla je priznanje za svoju odlučnu posvećenost slobodi pojedinca i nepokolebljivu sposobnost da u njoj uživa. Ipak, to ne znači da je imuna na privlačnost romantike. Fragmentirani detalji njezinih romantičnih eskapada otkriveni su kroz brojne izvještaje. Milica do danas u javnosti nije viđena s nekom drugom osobom nakon šest mjeseci duge veze s glumcem Petrom Strugarom, koja je mnogima ostala u lijepom sjećanju.

U otvorenom i iskrenom razgovoru za Telegraf, Milica je priznala da je gospodin na fotografiji bez sumnje njen dečko. Nakon ovog otkrića, domaći su mediji objavili njegov identitet kao Lazara Granića. Lazar, koji dolazi iz Novog Sada, stekao je prepoznatljivost na raznim društvenim platformama i ima impresivnu manekensku pozadinu. Njegovo prisustvo na internetu krase fotografije koje oduzimaju dah i koje neporecivo ističu njegov besprijekoran izgled.

Nekada istaknuta figura u industriji modela, Lazar je sada postigao golem uspjeh na polju tetoviranja obrva. Kratko prelistavanje njegovih profila na društvenim mrežama otkriva snažnu vezu s Novakom Đokovićem, čemu svjedoči fotografija koja ostavlja bez daha njihovo prijateljstvo. Dok točno podrijetlo njihove veze ostaje obavijeno velom tajne, Miličina potvrda njihove veze uvjerava nas da iza toga postoji valjan razlog. Vrijedi napomenuti da je Milica ranije bila u vezi s Radetom, bratom Saše Kovačevića, iako je njihova romantična veza možda i prekinuta, uspjeli su održati divno prijateljstvo.