Poznata pjevačica Severina Vučković nedavno je u bitki za skrbništvo koja traje, doživjela veliki neuspjeh koji joj je zadao veliku bol. Kako prenose mediji, hrvatski sud donio je presudu kojom je lijepa umjetnica izgubila skrbništvo nad sinom Aleksandrom kojeg je imala s poduzetnikom Milanom Popovićem.

Nakon toga su se izjasnili Severina i Milan, što je rezultiralo presudom kojom Severina ima mogućnost da dva puta tjedno, uz svaki drugi vikend, provede četiri sata sa sinom. Severina je pojasnila značenje presude za nju, navodeći da se ona u biti odnosi na to da se utorkom i četvrtkom od 16 do 20 sati može sastati sa svojim djetetom kojega njeguje, školuje i s njim dijeli dom od rođenja. kao i svaki drugi vikend subotom i nedjeljom.

Severina je nekada živjela u Splitu, zajedno sa sinom Aleksandrom, gdje je donedavno uživala u slikovitom pogledu na morsku obalu. Seve, poznata po svojoj suzdržanoj prirodi kada je riječ o dijeljenju osobnih podataka, iznenadila je svoje pratitelje ponudivši im uvid u svoje blaženo utočište kroz niz Instagram videa posljednjih godina. Prije Božića, Seve je ljubazno podijelila fotografiju sa svojom majkom, omogućivši nam da bacimo pogled na njezin dobro osvijetljen i primamljiv dom.

Prozori u stanu su iznenađujuće prostrani, a krase ih prozirne zavjese koje bez problema propuštaju dnevno svjetlo u prostoriju. Severina i njezin pratitelj srdačno su se zagrlile ovjekovječivši trenutak za velikim blagovaonskim stolom koji služi kao mjesto okupljanja njezinih najmilijih u važnim prigodama. Pogled na morsku obalu kroz prozor doista oduzima dah, pokazujući neospornu ljepotu koja osvaja promatrača.

I na spomenutoj fotografiji i ostalim snimkama interijera Severinina doma vidljivo je da pjevačica izrazito preferira drveni namještaj u svjetlijim nijansama. Rezidencija Vučkovićema sastoji se od dvije etaže, pri čemu se na donjoj etaži nalaze dnevni boravak i kuhinja, dok su na gornjoj etaži spavaće sobe. Kružnim stubištem dolazi se do gornje etaže gdje se Severina povremeno izlaže za Instagram snimke.