Koncert Alena Islamovića u Beogradu, zakazan za 22. mart 2024. godine u MTS dvorani, predstavljaće pravu poslasticu za ljubitelje rokenrola i muzike bivše Jugoslavije. Islamović, poznat kao član bendova “Bijelo dugme”, “Divlje jagode” i “4 Asa”, donosiće publici nezaboravno iskustvo kroz sve periode svoje bogate karijere.

 

Naziv koncerta “Ti si moja eksplozija” nagoveštava uzbudljivo putovanje kroz njegovu muzičku istoriju, obećavajući izvođenje hitova koji su obeležili različite faze njegovog umetničkog puta. Islamović ističe da svaki koncert za njega predstavlja svojevrsnu biografiju, te da će se potruditi da ovaj koncert u mts dvorani bude jedan od najboljih do sada.

Na repertoaru će biti pesme iz perioda “Divljih jagoda”, kao i nezaobilazni hitovi koje je snimio sa “Bijelim dugmetom”. Pored toga, publika će imati priliku da čuje i pesme iz njegove bogate solo karijere, uključujući i duete koji su postali veliki hitovi. Islamović naglašava da je sviranje, pevanje i pisanje tekstova za njega više od zabave – to je način izražavanja koji je obeležio njegovu karijeru i ostavio neizbrisiv trag u muzičkoj istoriji regiona.

Ulaznice za ovaj koncert moguće je rezervisati već sada putem mtsdvorana.rs, a sve prisutne očekuje pravo muzičko putovanje kroz vreme i nezaboravno iskustvo. va najava donosi uzbuđenje među obožavaoce, a Alen Islamović izražava svoju posvećenost pružanju nezaboravnog doživljaja svim prisutnima. Karte su već dostupne za rezervaciju, a očekuje se da će koncert privući veliki broj ljubitelja muzike sa prostora bivše Jugoslavije.