Svojim prvim pojavljivanjem u reality showu Big Brother 2008. godine, Jelena Žeželj, sada poznata kao Seležan, odmah je osvojila gledatelje svojim jedinstvenim šarmom i zanosnom pojavom. Njezina neosporna karizma brzo ju je uzdigla do statusa jedne od najistaknutijih figura u showu, zaradivši joj široko priznanje i obožavanje. Cijelo vrijeme u showu držala je cijenjenu poziciju omiljene natjecateljice publike.

Nakon boravka u reality showu, Jelena je uspostavila duboku emotivnu vezu sa Stefanom Zečevićem, koji je tragično preminuo u prometnoj nesreći nedugo nakon izlaska iz showa. Odlazak iz reality showa Jeleni je pružio brojne prilike, što ju je naposljetku gurnulo u cvjetajuću voditeljsku karijeru. Nakon reality show puta, otisnula se u romantično povlačenje s Igorom Kojićem. No, njihova je veza vrlo brzo postala meta javnosti kada je u javnost isplivala privatna snimka koja je Jelenu dovela u središte pozornosti. Ukrašene živopisnim ilustracijama i Jeleninim imenom, naslovnice su prikazivale grafičke slike.

Unatoč Jeleninim nepokolebljivim tvrdnjama da je nevina u vezi sa skandaloznim fotografijama, njezin partner, mlađahni Kojić, donio je odluku o prekidu veze. Tijekom ovog razdoblja razdvojenosti, Igorovi postupci su me duboko razočarali, što je rezultiralo potpunim prekidom komunikacije među nama. Jelena je otvoreno priznala: “On je bio moj prvi susret s pravom ljubavi.” Važno je spomenuti da je naša veza u početku bila ukorijenjena u snažnom prijateljstvu, bez ikakvih romantičnih težnji. Naša je veza procvjetala prirodno i neočekivano.

Možda postoji šansa za pomirenje. Godine 2014. sklopila je svetu ženidbu s Nemanjom Seležanom, financijskim savjetnikom koji ima ugledne položaje u Srpskoj pravoslavnoj crkvi u San Diegu i član je upravnog odbora Saint Catherine Collegea. Svoju obvezu kao muž i žena zapečatili su tijekom ceremonije vjenčanja održane u Las Vegasu. Njihovo prvorođeno dijete Stefan uljepšao im je život svojom prisutnošću u rujnu 2015. Tri godine kasnije, 2018., doživjeli su neizmjernu radost kada su kćerkicu dočekali na svijet. No, od rođenja kćeri, još se nisu vratili u Srbiju. Pogled na njezin aktivni angažman na raznim platformama društvenih medija otkriva njezinu sklonost životu ispunjenom raskoši i uživanjem.