Poznati srpski glumac Branislav Lečić godinama unazad je veoma često završavao na naslovnim stranama medijskih portala, što svojih izuzetnih glumačkih sposobnosti, tako i zbog ljubavnih veza o kojima i nije želio mnogo pričati. Ipak Lečić je u nekoliko navrata priznao svoje veze sa nekim damama, otkrio je ko su mu bile neostvarene želje, a zatim je spomenuo i popularnu televizijsku voditeljicu Suzanu Mančić. 

Tijekom nedavnog razgovora Branislav Lečić (68) otvoreno je pričao o svojoj prošloj vezi sa Suzanom Mančić, voditeljicom koja je nedavno otkrila da nekoć nije bio zainteresiran za ljubavnu vezu s njom. Osim toga, Lečić se dotaknuo i teme svojih bivših supruga Ivane i Nine. Možda sam pogriješio što nisam bio sa Suzanom Mančić… Da, priznajem da sam pogriješio. Od mene se očekivalo da budem uz nju, ali okolnosti su to spriječile. Suzana je ne samo draga prijateljica, već i izvanredna žena čije sam kćeri imao zadovoljstvo poznavati. No, treba uzeti u obzir i radosti druženja. Ah, sjećanja na moje mladenačke dane živahne i energične osobe… (smijeh) – razmišljao je Branislav Lečić, prije nego što je razgovor prebacio na bivše supružnike.

Danas imam divan odnos s Ninom Radulović. Važno je napomenuti da svoje obveze ispunjavam uzdržavanjem djeteta. Činjenica da promptno rješavam sve probleme poznata je samo nekolicini odabranih. U prošlosti sam razvod braka rješavao na civiliziran način. Zaista je žalosno kada se djeca uplete u takve stvari. Uostalom, jedan je proveo značajnu količinu vremena sa svojim bivšim partnerom. Preuzimam punu odgovornost za oba razvoda. Da sam dao sve od sebe u tim brakovima, možda bi izdržali. Sa svojom prvom ženom održavam izuzetan odnos.

Vrijedno je spomenuti da moje bivše žene posjeduju inteligenciju i neovisnost; oboje su samouvjereni pojedinci. Ove izjave su date tijekom mog gostovanja u televizijskoj emisiji “Hype”. Kao netko tko napreduje u javnosti, navikao sam se na kaos i spektakl koji me okružuje. Kad god dođe do razvoda, on neizbježno postaje spektakl kojem svi mogu svjedočiti. I oni koji nisu javne osobe, ali su mi bliski, također se nađu na vjetrometini. Kamere su neumoljive, čak se fokusiraju na mog odabranog partnera, obasjavajući reflektorima naš odnos. Ljubav je tema o kojoj se ne može raspravljati, jer sam volio svaku pojedinu ženu s kojom sam bio u vezi. Tijekom našeg zajedničkog vremena uložio sam svoje srce i dušu u te odnose, zbog čega mi je bilo nemoguće odrediti koja je ljubav veća od drugih. To je zaključak do kojeg sam došao kao glumac.