Uprkos komešanju oko nove parnerice  Duška Tošića, fudbalski menadžer je odlučio da ćuti, te da se ne oglašava na glasine koje kruže , vezane za njegov privatni emotivni život. Užurbano je spakovao svoje stvari i sa ćerkom Nikom otputovao u Budimpeštu da podrži reprezentaciju Srbije u kvalifikacionoj utakmici za Evropsko prvenstvo.

 

 

 

Duško se uzdržao da u srpskim medijima javno objavi svoju vezu sa mladom pevačicom. Duško i Nika su nakon meča uživali u ugodnom danu u Budimpešti, koji je podijelio objavljivanjem fotografije. Uprkos stalnoj pažnji štampe o njegovoj supružnici Jeleni Karleuši, Duško je odabrao da kao prioritet stavi ulogu predanog oca, brige o ćerkama. Nasuprot tome, Jelena Karleuša je odbila da ostane mama i iznela je svoje mišljenje o skandalu koji je zaokupio pažnju celog srpskog naroda. Kada su počele da kruže glasine o navodnoj vezi njenog supruga sa pevačicom Inom, Jelena Karleuša pojavila se na X mreži kako bi opovrgla ove tvrdnje.

 

 

 

Jelena, influencerica na društvenim mrežama, uvjerila je svoje pratioce da njen supružnik nije u romantičnoj vezi sa Inom. Takođe se izvinila ako su glasine izazvale ličnu nevolju. Slično, optužbe je opovrgla i Ina Gardijan, žena za koju se pričalo da je osvojila srce Jeleninog supruga. Ina je tokom intervjua za Informer demantovala navode o svojoj vezi, navodeći da su lažne. Pored toga, naglasila je da su joj Jelena i Duško prijatelji, te da u njihovim razgovorima nije bilo reči o njenom romantičnom životu. Javnost još uvek nije upoznata da li se Jelena i Duško razvode kako je ona najavila pre više od godinu dana.