Darko Lazić trenutno uživa u društvu svoje supružnice Katarine Lazić, uprkos njihovoj nedavnoj rastavi. Vokal je ranije bio oženjen i sa koleginicom Anom Sević ima ćerku Lorenu, kao i sina iz vanbračne veze sa Marinom Gagić. Marina je dugo bila Darkova verenica. Tokom Darkove teške saobraćajne nesreće, Marina je bila svo vrijeme uz nega kao najveća podrška. Činilo se da će se par uskoro vjenčati, ali su nedavno objavili da su prekinuli vezu.

 

 

Nakon rastave od Darka, Gagić je odlučila da se povuče iz očiju javnosti i fokusira se na odgoj sina. Ona je odbila da razgovara sa medijima o svom bivšem vereniku. Iako je prošla kroz izazovno iskustvo porođaja i izdržala emotivne poteškoće, Marinin izgled je, kako se kaže na društvenim mrežama, besprijekoran, a postigla je besprijekornu figuru. Marina je prisustvovala svadbi kao gošća i odlučila se za ukusan modni smisao. Njena dobro izvajana građa privukla je pažnju mnogih. Izljev pohvala bio je ogroman, sa pozitivnim komentarima koji su pristizali iz svih uglova. Deskriptori su uključivali „prelepa mlada dama“, „Ribetina“, „slatka“, „vrhunska“ i „bravo devojka.

 

 

 

Naime , špekulisalo se u medijima kako Darko na svoje vjenčanje nije pozvao svoga sina. Darko je te navode demantovao te rekao da je njegov sin zajedno sa svojom majkom Marinom bio pozvan na vjenčanje.  Na vjenčanju je taođer prisustvovala i Darkova bivša supruga Ana Sević sa kćerkom Lorenom. Naime , nedavno je Darkova supruga Kaća objavila fotografiju na svom Instagram storyu a na kojoj su ona , Darko i Marina zajedno , i rade reklamu za Kaćine trenerke. Ovom obavom je demantovala navode da isu u dobrom odnosu.