Zorica Marković je srpska pop pjevačica, koja je svima poznata po svom ošrom jeziku, a naročito po raznim skandalima. To koliko voli da se ističe u jutarnjem programu u jednoj od emisija pokazala je tako što je u sred emisije, skočila u bazen,te izazvala šokantnu reakciju prisutnih, a naravno i publike isper malih ekrana.

U “Novom jutru” voditeljica Jovana Jeremić priredila je nesvakidašnji spektakl na najznačajniji kršćanski praznik. U vili “Jovana”, uz prekrasno uređen bazen, trenutno vodi jutarnji program, stvarajući atmosferu koja podsjeća na čarobnu bajku. Jovana je dirigirala okupljanjem brojnih posjetitelja uz živu glazbu, a zapaženo je prisustvovala Zorica Marković, poznata pjevačica i bivša zadrugarka.

Iznenađujućim razvojem događaja, Zorica je impulzivno uskočila u bazen, ostavivši publiku i sve prisutne zapanjene. Povodom jučerašnjeg događaja, Jovana je razgovarala s Mitorvićima i izvijestila ih o tijeku uskršnjih priprema u vili koju gradi njezin partner Dragan. Voditeljica je pozornost usmjerila na postavljanje bijelih kamenčića, crvenih kamenčića i biljaka, pobrinuvši se da sve bude pedantno posloženo.

Jovana je u svom govoru spomenula da su u tijeku pripreme za ljuljačku i zeleni tepih. Dekoracije se još slažu i trude se da sve bude savršeno. Dodatno, bit će predviđen prostor za zabavu, dok će gornji kat biti rezerviran za svečani uskrsni doručak. Rođena 9. lipnja 1959. godine u Kosjeriću, Zorica Marković poznata je srpska turbo-folk pjevačica. Tijekom svojih ranih godina pjevala bi u poljima dok je čuvala ovce.

Unatoč tome što je završila samo 8 razreda osnovne škole, slavu je stekla 1980-ih, prodavši impresivnih 5 milijuna ploča. Svoj proboj u glazbenoj industriji pripisuje pjevaču Mitru Miriću, koji ju je velikodušno pozvao da gostuje u njegovim nastupima, omogućivši joj da pokaže svoj neosporni talent. U mladosti se aktivno bavila sportom, posebice rukometom. Međutim, zbog problema sa srcem bila je prisiljena promijeniti način života i prehrambene navike. Danas svoje slobodno vrijeme posvećuje trčanju.

Njezin glazbeni ukus razlikuje se kada je u pitanju osobni užitak od profesionalnog rada. Među omiljenim bendovima su joj Pink Floyd i Korn. Kao ponosna vlasnica restorana “Lepeza” u Jajincima, često ugošćuje nastupe popularnih lica iz glazbene industrije. Iz prethodnih brakova ima dva sina Dejana i Iliju. Njezina biografija može se pohvaliti nastupom u kultnom filmu “Koža utegnuta 3” i nezaboravnom obradom njezinog hita “Lijte kiše”.

Sudjelovala je i u reality programima kao što su “VIP Veliki Brat”, “Parovi” i “Farma”. Iako je izbačena s “Farme” zbog fizičkog napada na starletu Staniju Dobrojević, ponovno je pozvana da sudjeluje u izdanju 2016. godine. Nažalost, njezino ime često dospijeva na naslovnice tabloida koji je nerijetko povezuju s mlađim muškarcima i tvrde da duguje novac mnogim svojim bivšim kolegama.

Žuti tisak uglavnom je prikazuje u negativnom svjetlu. Bilo je izvještaja koji su ukazivali da je Kemal, njezin decenijski suprug, pribjegao nasilju nad njom nakon što je otkrio njezinu nevjeru. Kao odgovor, izrazila je svoju namjeru izdati knjigu koja će bilježiti izazovna iskustva koja je proživjela.