Zagonetni Radomir Stojanović, bivši supružnik Snežane Babić Sneki, i dalje je tajanstven lik zbog Snekine nesklonosti otkrivanju bilo kakvih detalja iz njihovih privatnih života. Sneki, vrlo hvaljena pjevačica tijekom 1980-ih s velikim brojem obožavatelja, držala je u tajnosti njihovu bračnu zajednicu, ostavljajući vrlo malo informacija dostupnima javnosti. Tijekom jednog od njezinih izvanrednih nastupa, sudbina ju je spojila s njemačkim poduzetnikom srpskog podrijetla, što je rezultiralo tajnim brakom 2002. Međutim, nakon sedam godina, njihovoj je zajednici došao kraj, što se poklopilo s nesretnom smrću Snekinog oca neposredno prije njihov razvod.

Duboki utjecaj očeve prerane smrti ostavio je trajan trag na meni. Nakon ovog tragičnog događaja, moj život je krenuo nepredviđenim obratom jer je moj sedmogodišnji brak došao kraju, gurnuvši me u carstvo razvoda. Usred ovog izazovnog razdoblja, Sneki, koja je oduvijek nepokolebljivo vjerovala u ljubav, samouvjereno je proglasila završetak značajnog poglavlja u svom životu, signalizirajući svoj uspješan napredak. Otkako se rastala od Radomira Stojanovića 2009., Sneka se borila s emotivnim posljedicama, a nedavno je bez straha progovorila o svom osobnom putu kroz razvod.

Izazovan je pothvat pobijediti nezadovoljstvo u životu, ali je imperativ. Na tom putu presudna je snaga i nepokolebljivo samopouzdanje. U intervjuu je pjevačica izrazila zahvalnost na podršci publike, svojoj glazbi i snazi ​​svojih pjesama koje su joj pomogle da prebrodi ovu borbu. Nedavno je otkrila da ima slučajeva kada teško suspregne suze. Tijekom pojedinih večeri suze joj teku niz lice i ne može kontrolirati svoje emocije. Pokušava se utješiti, “Snežana, molim te, suzdrži se od plača”, ali suze ne prestaju.

Oslobađanje emocija kroz suze bitan je proces koji se ne smije zanemariti. Možda bi bilo korisno zastati i razmisliti o svojim trenutnim okolnostima, priznajući da je vrijeme da procijenite svoju situaciju. Sneki je u intervjuu za Hype TV izrazila svoju odlučnost da pronađe rješenje koje je u skladu s njezinim osobnim vrijednostima, njeguje skladne veze sa svijetom oko nje i omogućuje joj da krči vlastiti put, bilo da je riječ o poslovnim ili ljubavnim pitanjima.