Lepa Lukić, poznata pjevačica, doživjela je niz nesretnih brakova, a kao ilustracija tome poslužio je njezin susret sa suprugovom nevjerom. Osvrćući se na ovaj događaj, Lukić je iskreno ispričala detalje kako ga je suočila s njegovom nevjerom. Pjevačica se i dalje preziva po suprugu Tomi Lukiću, unatoč mukama zbog njegove ljubomore. Nakon što se razvela od njega 1977. godine, ušla je u sedmogodišnji brak s menadžerom Vladimirom Perovićem, da bi kasnije razotkrila bolnu stvarnost njegove nevjere.

Priču je podijelila i sama žena, prepričavši trenutak kada je Lepa Lukić otkrila suprugovu nevjeru. Očekivano, razvod je ubrzo uslijedio nakon ovog otkrića. Tijekom intervjua pjevačica je ispričala neobičan događaj oko njihovog navodnog odlaska u inozemstvo na pjevački angažman. Obavijestili su nekoga, koji se onda ljubazno ponudio da ih odveze do zračne luke. No, na opće iznenađenje, pjevačica se iste večeri vratila. Po dolasku zatekli su pojedince usred priprema u spavaćoj sobi.

Pjevačica je u naletu bijesa na silu istjerala jednu od njih, ostavivši ih potpuno gole. Unatoč njihovim molbama za odijevanje, pjevačica je bešćutno odbila njihov zahtjev. Kako bi dodatno pogoršala situaciju, pjevačica je nastavila baciti nečiju garderobu niz stepenice, prije nego što ih je istjerala van. Opće je poznato da je Vlada Perović u braku sa Suzanom Perović, bivšom natjecateljicom realityja. Spekulisalo se da je Lepin bivši suprug u vezi sa Suzanom, ali ona se pozabavila ovim pitanjem.

Po izlasku iz reality showa počele su kružiti glasine da sam ja žena umiješana u navodni preljub. Međutim, ovo ne može biti dalje od istine. Važno je pojasniti da sam u vrijeme njihova vjenčanja bio tek malo dijete od oko 12 godina, što je potvrđeno službenim podacima. Dotični pojedinac je netko sasvim drugi. Radije neću otkriti njihovo ime jer nema nikakvog značaja u mom životu. Nisam ni na koji način bio uključen i nije moje da sudim ili optužujem. Ovo pojašnjenje dao je u intervjuu za “Grand”.