Rokvići su ostali bez stupa i oslonca kada je prije dvije godine poznati pjevač Marinko podlegao teškoj bolesti. Po odlasku je ostavio suprugu Slavicu s kojom je imao dva sina Nikolu i Marka, te izvanbračnog sina Maria. Nakon očeve smrti, braća Rokvić ostala su u dobrim kontaktima, a Slavica je redovno pokazivala jednaku ljubav i podršku i sinovima i Marinkovom nasljedniku. 

Slavica je u jednom trenutku izrazila uvjerenje da kruška ne može pasti ispod stabla jabuke. Obitelj je visoko cijenila, smatrajući je svetom. Slavica se ponosila što je majka jer su njezini sinovi Marko i Dario, zajedno sa svojim divnim suprugama i djecom, svoje obiteljske domove pretvorili u utočište ljubavi. Unutar ovih gnijezda, svaka iskrena molitva procvjeta u životnu sreću.

Slavica Rokvić je u dirljivoj poruci Marinkovom izvanbračnom djetetu izrazila radost i pozvala sve na zajedničko slavlje. Ova je gesta oduševila korisnike Instagrama, što je rezultiralo obiljem lajkova za njezin komentar. Ovakvim raznim akcijama dosljedno pokazuje da joj je obitelj na prvom mjestu.

Slavica, udovica Marinka Rokvića, u listopadu ove godine napunit će šezdeset godina i zakoračiti u sedmo desetljeće života. Unatoč godinama, izgled joj daje naslutiti da je u četrdesetima. Razlog mladenačkom i svježem izgledu Slavice Rokvić može pripisati njezinoj predanosti zdravoj prehrani i redovitom treniranju. Slavica, udovica Marinka Rokvića, u listopadu ove godine obilježit će šezdeseti rođendan i zakoračiti u sedmo desetljeće života. Unatoč godinama, njezin mladenački izgled često nas navodi na pomisao da je u četrdesetima.

Mladolik i svjež izgled Slavice Rokvić zahvaljuje predanosti zdravoj prehrani i stalnim treninzima. Kako bi osigurala sagorijevanje kalorija i oblikovanje tijela, Slavica Rokvić u svoj režim treninga uključuje kombinaciju kardio vježbi i vježbi snage. Slavica svojim vitkim i mladolikim izgledom svjedoči kako su godine samo brojka, sve dok se uloži dovoljno volje i truda.