Stariji sin Zlatana Ibrahimovića pokazuje se kao pravi čip sa starog bloka jer nasljeđuje izuzetan talenat svog oca i prolazi brzu transformaciju od tinejdžera do mladića koji svakim danom osvaja svijet. Zlatan Ibrahimović, renomirani fudbaler porijeklom sa naših prostora, i nakon odlaska u penziju nastavlja da plijeni pažnju javnosti.

 

Zapravo, čini se da on sada osvaja publiku više nego ikada prije. Značajno je da se njegov uticaj proteže i na njegovog najstarijeg sina, Maksimilijana, koji je odlučio da oponaša izvanrednu karijeru svog oca. Trenutno je talentovani mladi sportista koji je na poziciji juniora u timu Milana, pokazujući svoje izuzetne veštine na terenu dok je bio mlađi od 18 godina.

 

Uvaženi fudbalski stručnjaci već su mu predvideli svetlu budućnost, pouzdano predviđajući da će krenuti očevim stopama i postići ogroman uspeh. Vjeruje se da posjeduje potencijal da postane jedan od najistaknutijih igrača svoje generacije, ostavljajući neizbrisiv trag u sportu. Nasuprot tome, neosporno je da adolescent, koji je na pragu svoje 17. godine, posjeduje ogroman potencijal da očara druge, s obzirom na to da nasljeđuje zapanjujuće fizičke osobine svoje majke, koje karakterizira njena izuzetna ljepota i savršeno izvajana građa.

 

Osim toga, on odiše neodoljivom karizmom svog oca, ne ostavljajući nijednu osobu netaknutom svojim magnetskim prisustvom. Mišljenja o njegovoj sličnosti sa bilo kojim od roditelja su različita, iako se čini da većina naginje upadljivim sličnostima koje on deli sa Zlatanom. Kako je Maks odrastao, nastavio je da prati svog oca s nepokolebljivom posvećenošću na svakoj utakmici, a njihova veza je vremenom samo ojačala jer sada zajedno prisustvuju drugim sportskim događajima.