Današnji članak je o mladiću koji je rekao neke loše stvari o drugoj osobi po imenu Ilija Grahovac. Nismo sigurni je li mladićeva adresa na kojoj živi istinita ili ne. No o tome su pričale mnoge novinske kuće, pa ćemo vam o tome više reći u nastavku članka.

Prema Dragi Droci, kada se Zmaj naljuti, koristi različite stvari poput čekića, palica i motki kako bi ga ozlijedio. Dragoje Droca živi u brdima iznad sela Šipovo i gostuje u emisiji “Parovi” gdje se ponaša kao Zmajev rob.

S još jednom osobom po imenu Ilija Grahovac bio je u zatočeništvu od osamdesetih godina prošlog stoljeća. Drago Droca je u intervjuu ispričao neke zaista iznenađujuće stvari. Dragoj je rođen u mjestu Vinac, a njegova obitelj nije imala puno novca. Priča se da ga je otac dao nekom Zmaju u zamjenu za konja. Dragoj se ne sjeća točno kada se to dogodilo, ali se sjeća da je bio tužan i otišao iz kuće. Nažalost, majka mu je umrla kad se rodio. Zmaj u Šipovu je omiljen, ali se o Dragoju malo priča. Kažu samo da je dobra osoba.

Dragoj se često druži sa svojim prijateljem Ilijom i pastirom Miroslavom Ivetićem koji za svoj rad dobiva plaću. goj živi u kući na planini daleko od glavne ceste. Ima tri psa i krave koje mu prave društvo. Čobanin Drakaže da Dragoj izgleda sretno tu gdje je i da se Zmaj dobro brine o njemu. Dragoj više nema obitelji jer je ostao bez roditelja, braće i sestara. Ima jednog brata koji živi daleko, ali ga ne može posjetiti jer nema papire. Dragoj ne zna točno koliko ima godina, ali misli da je rođen 1977.