Prema feng shuiju, postoje stvari koje ne bi trebale biti u vašem domu i stvari koje vas mogu učiniti sretnim, uspješnim i imati više novca. Ljudi puno pričaju o tome na internetu. Sandra Drinčić je osoba koja zna puno o feng shuiju, odnosno o tome kako uređujemo svoje domove.

Kaže da način na koji uredimo svoje domove može utjecati na različite dijelove našeg života, poput zdravlja, ljubavnog života i uspješnosti u poslu. Dala je nekoliko savjeta o čemu treba razmišljati kada uređujemo svoje domove kako bismo bili sigurni da imamo dobar feng shui.

Također je govorila o tome kako je važno fokusirati se na sadašnjost i ne zadržavati se na stvarima iz prošlosti koje više ne koristimo. Gledao sam slike kuća i vrtova i vidio posebnu vrstu tapeta koje se mogu mijenjati ili bojati kako bi zidovi izgledali otmjeno. Imao sam cool ideju postaviti svjetla na određenu visinu s lijepim zelenim kuglicama između njih kako bi mjesto izgledalo otmjeno. Vlasnikova supruga je pitala zašto to želim, a ja sam rekao da kad vidimo lijepe stvari, onda se osjećamo dobro i sretni smo. Također nam pomaže da bolje razmišljamo i osjećamo se življima.

Ako prostor održavamo čistim i ne pretrpanim velikim namještajem, to će nam pomoći da budemo produktivni i udobni. Jedina iznimka su ormari koji bi trebali biti dovoljno visoki da nam ne smetaju. Ako imamo manje stvari u prostoru, osjećat ćemo se otvorenije i mirnije. Ova osoba je sve ovo rekla u intervjuu na TV-u. Također je rekla da bi padina iza kuće mogla uzrokovati loše stvari koje se dogode imanju.