Brojne poznate osobe rado otkrivaju intimne aspekte svog osobnog života, što rezultira potpunim preusmjeravanjem pažnje na njih. Nažalost, to često dolazi nauštrb njihove vlastite privatnosti, kao i privatnosti njihovih najmilijih. U nekim slučajevima i sami članovi obitelji ovih estradnih ličnosti postaju manje poznate osobe, neprestano ploveći nametljivom prirodom medija koji su uvijek u potrazi za novom pričom.

Međutim, pronicljive slavne osobe koriste strateški pristup održavajući jasnu razliku između svog privatnog i profesionalnog života, učinkovito štiteći svoje postojanje izvan pozornice od javnog nadzora. Jedna od osoba koja je već duže vrijeme u središtu pozornosti je renomirana Jelena Rozga, prepoznata po mnoštvu uspješnih solo pjesama, ali i suradnji s grupom Magazin. Rozga iznimno cijeni svoj osobni prostor i odlučuje zadržati zamršenost svojih ljubavnih veza zaštićenom od javnog nadzora i medijske pažnje.

Iako je javno poznato da se još nije upustila u ulogu majčinstva i da strpljivo čeka dolazak prave ljubavi, ostali detalji ostaju neotkriveni. Jelena posjeduje toliko tajanstvenu narav da samo nekolicina odabranih zna za njezinu stariju sestru Juliju. Možda čudi, ali Jelena Rozga sa svojom sestrom veže jaku vezu. Kao brižna teta, Jelena održava blisku vezu s Julijinom djecom, Noom i Leom. Ona je upućena u sve Leine skrivene povjerljivosti i romantične interese, a njihov se odnos općenito smatra ljupkim.

Ne znajući da je ova dama plave kose i ženstvenog ponašanja u showu imala vragolastu stranu tijekom djetinjstva. Često se tukla i s dječacima i sa svojom sestrom Julijom. Čak i kad je započela svoju pjevačku karijeru s grupom Magazin, njihove svađe trajale su sve do njezine punoljetnosti. Naime, otkrila je da je Julija u njihovoj posljednjoj svađi ostala s velikim modricama, a značajan dio kose joj je nasilno skinut.