Dara Bubamara poznata je po svojoj otvorenoj naravi i neustrašivoj komunikaciji. Prilikom nedavnog gostovanja u emisiji, pjevačica Dara Bubamara iskreno je ispričala detalje iz svog života, a osvrnula se i na sukob koji ima sa kolegicom Sekom Aleksić. Dara je izrazila osjećaj povrijeđenosti Sekinom odlukom da zakaže koncert samo tjedan dana prije svog, iako je Dara tada bila u bolnici. Dara je naglasila da je ovaj čin doživjela kao izraz ljubomore, podgrijan sumnjom da su neki sponzori možda utjecali na Seku da namjerno minira Darin koncert.

  • Srećom, imam sreću što živim u Novom Sadu, potpuno odvojen od užurbanog noćnog života Beograda. Dok se Ceci povremeno pridružim na ležernom ručku, uglavnom se suzdržavam od pretjeranih druženja. Međutim, postojala je određena osoba koja mi je nanijela veliku bol – oboje znamo tko je ona. Iznevjerila je moje povjerenje glumeći prijateljstvo, čak me pozvala da posjetim njezino dijete. Da bude još gore, održala je koncert samo sedam dana prije mog, dok sam ja bio vezan za bolnički krevet. U pitanju je Seka Aleksić. Dok smo zajedno sjedili u Amidža showu, iskoristio sam priliku da najavim svoj nadolazeći koncert u studenom. Međutim, na moje veliko iznenađenje, brzo je zakazala svoj koncert samo sedam dana prije mog. Zaintrigiran ovim iznenadnim razvojem događaja, obratio sam se njoj i zatražio objašnjenje. Tvrdila je na neznanje, okrivljujući za to upravitelje i razne druge čimbenike.

Ipak, nisam mogao a da se ne zapitam zašto je toliko dugo čekala da se oglasi, znajući dobro za moj koncert u studenom. Učinilo mi se to mogućim slučajem ljubomore, možda potaknute nekim sponzorima koji su joj možda platili da potkopava i mene i Darinku. Odlučan da ne dopustim da nam ovaj neuspjeh pokvari raspoloženje, okupio sam tim stručnjaka koji će se pobrinuti za ozvučenje i postavljanje pozornice, osiguravajući da naš koncert bude neusporediv u svojoj veličini.

  • Sa sigurnošću mogu reći da niti jedna pjevačica nije priredila tako spektakularan nastup bez podrške sponzora. Unatoč izazovima, izašao sam kao pobjednik, dok je njezin koncert blijedio u usporedbi, nalikujući samo na skromni sajam s minimalnom rasvjetom i bledim nastupima. Bio je to doista stravičan prizor. Univerzalna je istina da korupcija na kraju izaziva Božju odmazdu. Neki su me čak pokušali nagovoriti da odustanem, ali ja sam ostao ustrajan u svojoj težnji. Zamislite samo to. Dara je u razgovoru za Telegraf otkrila da je bilo slučajeva sabotaže, što je rezultiralo restrikcijama nekih stvari. No, istaknula je kako će se prava bit koncerta vidjeti kada se on bude odvijao. Dara i njezin brat žestoko su se borili s izazovima, pokazujući lavlju odlučnost.

Također je istaknula poteškoće u stvaranju bliskih prijateljstava s kolegama izvođačima zbog prirode njihove zajedničke profesije. Prema Dari, takvi su odnosi obično nepraktični i neučinkoviti. U želji da pokaže svoju izdržljivost i izvrsnost, Dara je svjesno odlučila angažirati najsnažnije osobe za ozvučenje i pozornicu, a sve bez podrške sponzora. Unatoč sabotažama i prisutnosti štetnih utjecaja, Dara ponosno izjavljuje da je uspješno izrežirala koncert koji izaziva strahopoštovanje. Nakon nesuglasica, Dara i Seka su potpuno izgubile kontakt.

  • Dara je jasno dala do znanja da nema interesa raspravljati o pojedincima koji su joj nanijeli zlo, pa čak ni priznati ih. Naglasila je da ima selektivno pamćenje kada su u pitanju negativni ljudi i iskustva, te se umjesto toga odlučila usredotočiti isključivo na njegovanje pozitivnih odnosa. Proslavljena pjevačica, čije je rođeno ime Svetlana Aleksić, rođena je u Zvorniku 23. aprila 1981. godine. Njen otac Milorad bio je srpske vjere i radio je kao vozač, dok je njena majka Ibrima bila muslimanka i zaposlena u FK “Drina”. .” Dara ima i starijeg brata Nedžada. Unatoč spekulacijama da je Sekino pravo ime Zuhra i da je uzela srpsko ime, ona je te tvrdnje u medijima oštro opovrgla. Istaknula je kako se jako ponosi svojim vjerskim i nacionalnim identitetom te da to nikada ne bi imala potrebu skrivati. Prema njenim riječima, te priče su potpuno izmišljene, jer je njeno pravo ime Svetlana.