Seka Aleksić, poznata po svojoj muzici, ali i svojoj otvorenoj prirodi, već godinama je bila u borbi za potomstvo. S njenim suprugom, ostvarila se kao roditeljica 2016. godine kada su blagosloveni dolaskom sina Jakova. Četiri godine kasnije, njihova porodica je dodatno obogaćena dolaskom još jednog naslednika, sina Jovana.

 

Njena posvećenost porodici je neosporna, a trudi se da svojim sinovima prenese istinske životne vrednosti. Kao osoba koja je duboko posvećena svojoj veri, Seka je uspela da duh hrišćanstva prenese i na svoje sinove. Nedavno je oduševila svoje pratioce objavivši snimak na svom Instagram profilu iz crkve, na kojem se vidi kako se njeni sinovi pričešćuju.

Osim svoje muzičke karijere, Seka je aktivna i na društvenim mrežama, gdje sa svojim pratiocima deli razne aspekte svog života. Nedavno je, na primer, započela veliki Uskršnji post, što je također podelila sa svojim pratiocima. U svojoj objavi je otkrila detalje svog posta koji će trajati narednih 40 dana.

 

“Tokom narednih 40 dana, postiću se na vodi, voću i povrću u svakom obliku i ništa više od toga. Za one koji dele moju strast prema hrani, ovo je pravi izazov. Ali, verujem u snagu volje i spremna sam se posvetiti ovom duhovnom činu”, napisala je Seka u svojoj objavi na društvenim mrežama.

Ovaj gest Seka Aleksić ne samo što pokazuje njenu posvećenost veri i duhovnom rastu, već također služi kao inspiracija za mnoge njene pratioce. Njena iskrenost i transparentnost o njenim životnim izborima često donose podršku i divljenje od strane njenih fanova, dok istovremeno otvara dijalog o važnim temama kao što su vera, porodica i lični razvoj.

 

BONUS TEKST:

PROČITAJTE NEŠTO VIŠE O POROČNIM VRIJEDNOSTIMA….

U današnjem brzom i tehnološki naprednom svetu, ponekad je lako izgubiti se u vrtlogu svakodnevnih obaveza i materijalnih ciljeva. Međutim, upravo u ovim trenucima, naglasak na porodičnim vrednostima i duhovnosti može pružiti oslonac i smisao.

Porodične vrednosti su temelj stabilne i srećne porodice. Prenose se s generacije na generaciju, oblikujući našu percepciju o tome šta je važno u životu i kako treba da se odnosimo prema drugima. Ovo uključuje poštovanje, ljubav, podršku i međusobno razumevanje. Kroz ove vrednosti, porodica postaje sigurno mesto gde se članovi mogu razvijati i rasti kao individue.

Duhovnost, bez obzira na religioznu pripadnost, pruža dodatnu dimenziju u našem životu. Ona nam pomaže da pronađemo unutrašnji mir, smisao i povezanost s nečim većim od nas samih. Kroz duhovne prakse poput molitve, meditacije ili učenja, možemo dublje razumeti sebe i svet oko nas. Duhovnost također može služiti kao oslonac u teškim trenucima i inspiracija za lični rast i razvoj.

Kombinacija porodičnih vrednosti i duhovnosti stvara snažnu osnovu za harmoničan i ispunjen život. Kroz ove vrednosti, možemo izgraditi čvrste odnose s našim bližnjima, naučiti da cijenimo male radosti života i nositi se s izazovima s verom i nadom.Stoga, u vremenu kada je lako izgubiti se u materijalnom svetu, ne zaboravimo da su prave vrednosti one koje dolaze iz srca i duše. Negujmo svoje porodične veze, cenimo trenutke provedene zajedno i dublje istražujmo svoj duhovni put. Na kraju, to su ove stvari koje zaista čine život vrednim življenja.