Sin Lepe Brene, mlađi sin Viktor Živojinović, sinoć je proslavio svoj 26. rođendan okružen porodicom i prijateljima. Ipak, ono što je privuklo pažnju svih prisutnih bila je pojava navodne nove snaje Živojinovića, Viktorove izabranice, koja je stajala uz njega dok su mu pevali rođendansku pesmu. Viktor nije skidao osmeh s lica, a njegov pogled često je bio uperen ka ovoj misterioznoj dami.

 

  • Snimke s proslave objavio je dečko Milice Todorović, na kojima se vidi Viktorova devojka, koju javnost prvi put ima prilike videti. Identitet ove mlade dame još uvek nije poznat, ali sudeći po prisnosti s Viktorovom porodicom, čini se da je već neko vreme deo Živojinovićevog kruga bliskih osoba. Iako je primetno da se Lepe Brena, Viktorova majka, okrenula glavu dok je njen sin razgovarao s lepoticom, čini se da to nije imalo veze s prihvatanjem njegove izabranice. Ovo je jasno pokazala njena reakcija i komunikacija sa suprugom Bobom, koji je stajao pored nje.

Nakon rođendanske čestitke, mikrofona se latila i sama Brena, koja je zapevala svoj veliki hit “Luda za tobom”, dovodeći atmosferu do vrhunca uzbuđenja. Nova snajka Živojinovića istakla se kao jedna od najveselijih prisutnih na proslavi.

 

  • Lepe Brena, poznata po svojoj brižnosti prema svojoj deci, uvek je bila zaštitnički nastrojena, ali ističe da je kontrola sada prošlost. “Ono što je trebalo da se kontroliše, kontrolisalo se tokom njihovog odrastanja”, istakla je Brena u jednom od svojih gostovanja. Kao majka, smatrala je važnim pružiti podršku svojoj deci kako bi naučili da se izbore sa izazovima života. “Mi ne možemo zaštititi našu decu od padova, ali možemo ih naučiti kako da ustaju”, dodala je. Iako su se viđanja s vremenom smanjila, redovni pozivi pokazuju čvrstu povezanost i podršku koju Brena pruža svojoj deci čak i kada su odrasli.

Lepe Brena, rođena kao Fahreta Jahić, jedna je od najpoznatijih i najuspešnijih muzičkih zvezda na prostoru bivše Jugoslavije i šire. Rođena je 20. oktobra 1960. godine u Tuzli, Bosna i Hercegovina. Njena karijera obuhvata više od četiri decenije i tokom tog perioda ostvarila je nezaboravne uspehe u muzičkoj industriji, osvojila srca publike širom regiona i postala ikona narodne muzike.

 

  • Brena je svoju muzičku karijeru započela kao tinejdžerka u bendu “Lira show”. Međutim, njen pravi uspon na muzičkoj sceni počeo je kada je počela sarađivati s Sašom Popovićem, osnivačem diskografske kuće “Grand Production”. Njihova saradnja rezultirala je hitovima koji su osvojili srca publike, a Brena je postala prava pop ikona.Jedan od najvećih trenutaka u karijeri Lepe Brene bio je koncert na stadionu “Marakana” u Beogradu 1984. godine, koji je okupio preko 80 hiljada ljudi. Ovaj koncert postao je simbol muzičke slave Lepe Brene i postavio standarde za velike koncerte na prostoru bivše Jugoslavije.

Pored uspeha na muzičkoj sceni, Brena je takođe ostvarila značajne uspehe kao glumica. Pojavila se u nekoliko filmova, od kojih su najpoznatiji “Hajde da se volimo” i “Hajde da se volimo 2”, u kojima je igrala glavnu ulogu. Njen glumački talenat dodatno je proširio njen uticaj i popularnost.

 

  • Brena je takođe poznata po svom humanitarnom radu. Kroz godine, aktivno se angažovala u različitim humanitarnim akcijama i pružala podršku ljudima u nevolji.Pored bogate karijere, Brena je poznata i po svojoj porodici. Udala se za fudbalera Slobodana Živojinovića, poznatijeg kao Boba Živojinović, 1991. godine. Imaju dva sina, Stefana i Viktora, koji su takođe postali poznati javne ličnosti.Svojom harizmom, talentom i predanošću, Lepe Brena je zauvijek obeležila muzičku scenu Balkana i ostavila neizbrisiv trag u srca svojih obožavalaca. Njen uticaj i popularnost i dalje traju, a njena muzika nastavlja da inspiriše generacije širom regiona.