Unatoč njezinoj velikoj slavi kao TV lice, o osobnom životu Irine Vukotić vrlo se malo zna. Rođena u Gornjem Milanovcu 1976. godine, od 1995. godine živi i radi u Beogradu. Upravo u uvodnoj sezoni reality showa “Big Brother” susrela se sa Savom Radovićem iz Bora, koji je vrlo brzo postao jedan od najatraktivnijih natjecatelji. Njihovo romantično putovanje započelo je u veljači 2007., a vrhunac je doseglo vjenčanjem 8. kolovoza iste godine.

Dolazak njihove kćeri Iskre uslijedio je sljedeće godine. Zbog njihovog visokog statusa, njihova veza i zajednica koja je uslijedila bila je pod neprekidnim lupom srpskih tabloida. Savo je otvoreno priznao da je Irinina nesebičnost bila ono što ga je očaralo, dok joj je njezina nepredvidivost dodala draž. Prepoznavši svoju kompatibilnost, oboje su prigrlili stabilnost, ostavivši iza sebe svoje prijašnje avanture. Međutim, 2009. pojavile su se glasine o njihovom razdvajanju. Savo je u intervjuu potvrdio da više ne žive zajedno, ali je izrazio optimizam za potencijalno pomirenje.

Njihove zahtjevne profesionalne obveze uzrokovale su fizičko razdvajanje, što je u konačnici dovelo do razvoda nakon osamnaest mjeseci braka. Irina je nakon razlaza postala nevjerojatno oprezna oko svog privatnog života, dok je Sava odlučio izbjegavati javna pojavljivanja sa svojim partnericama. Irina često kaže da je njezina kći najznačajniji aspekt njezina postojanja, nazivajući je “svjetionikom svog bića”. Kad su je upitali o potencijalnom interesu svoje kćeri za ostvarivanjem karijere u javnosti, Irina je svesrdno izjavila da podržava kćerine težnje i izrazila želju da joj se pridruži na televiziji. Irina je spomenula kako je njezina kći pokazala prirodnu sklonost prema glumi, iako je privremeno ostavila po strani balet i ritmičku gimnastiku. Na nagovor Iskre, majka i kći prvi su put zajedno stale na pozornicu 2013. godine, gdje se Iskra odlično snašla u ulozi mlade manekenke. Godine 2014. Irina je vratila svoje djevojačko prezime. Tijekom intervjua otvoreno je priznala da je zaljubljena i da doživljava sreću, ali je svjesno odlučila svoj privatni život držati odvojeno od medija.

Medijsku pažnju dr. Radmila Jankovića privukle su glasine o njegovoj navodnoj ljubavnoj vezi s voditeljicom Irinom Vukotić. Iako mu je primarna profesija anesteziolog, upućeni potvrđuju njegovu iznimnu vještinu na tom polju. Nedavno se doznalo da dr. Janković posjeduje ne samo šarm, već i izniman talent za glazbu. U suradnji s Dejanom Peraševićem, ravnateljem Klinike za anesteziju i kolegom iz niškog Urgentnog centra, upustili su se u stvaranje zadivljujućeg glazbenog spota. U samo mjesec dana od objavljivanja na YouTubeu, njihov je sadržaj prikupio tisuće pregleda. Pjesma autora dr. Radmila Jankovića nastala je na stihove “Balade iz predgrađa” Dobrice Cesarića. Uz kolegu Peraševića, ne samo da su posudili glasove za pjesmu, već su svoje glumačke sposobnosti pokazali iu pratećem spotu.

Tijekom tog konkretnog događaja, njegova je želja bila da komponira melodiju koja će uhvatiti istinsku tugu utkanu u nišku kaldrmu, kako bi kod slušatelja izazvala tu istu emociju. Iako Radmilo Janković i Irina Vukotić nisu otvoreno priznali svoju ljubavnu vezu, nisu imali potrebu demantirati medijska nagađanja. Prema Irini, nema veće sreće u životu od iskustva ljubavi i uzvraćanja suosjećajnog muškarca, nekoga s kim može voditi beskrajne razgovore, iskreno se smijati i njegovati duboku vezu izgrađenu na međusobnom razumijevanju i poštovanju. Irinini pratitelji na Instagramu brzo su primijetili nekoliko fotografija njezinog partnera koje su se uspjele provući među objavama s njihova putovanja na Kubu. Ne samo da su se nevjerojatno zabavili tijekom putovanja, već su i proslavili Radmilov pedeseti rođendan na lokaciji koja ostavlja bez daha.