Saša Popović i Suzana Jovanović u srećnom su braku više od dvadeset godina, tokom kojih je njihova ljubav jedno prema drugom samo postajala sve veća Njihov odnos je izgrađen na temeljima međusobnog poštovanja i povjerenja, koje mnogi žele oponašati. Njihova rezidencija  na Bežanijskoj kosi svedoči o pozitivnosti i toplini kojom odiše ovaj poznati estradni par.

 

 

 

Novinari “TV Novosti” su 1998. godine posetili mladence i posmatrali njihov dinamičan način života i udoban životni prostor. Više informacija o tome možete pronaći u priloženom tekstu. Bez sumnje, najposećenija rezidencija na Bežanijskoj kosi pripada Saši Popoviću i Suzani Jovanović. I pored izdašnog prostora i spremnosti domaćina da ugosti sve goste, svako parking mjesto je zauzeto, a sve stolice i fotelje u kući su popunjene. Od braka sa novom zvijezdom ZaM-a, Suzanom, Sale još više uživa u porodičnoj atmosferi. Njihovo vjenčanje u prestižnom “Intercontinentalu” bilo je društveni događaj sezone. Jesu li se njihovi životi promijenili od tada? „Naravno da ne“, šali se Sale, „Suzana više nije podstanar. Suzana ovu primedbu dočekuje sa osmehom, kao i sa svime što joj se dešava u životu. Međutim, njeno dobro raspoloženje je nakratko poremećeno kada je iz mašine za pranje sudova počela da curi voda. Uprkos tome, nastavila je sa pripremama za emisiju ZaM šminkajući se.

 

 

 

U međuvremenu, Saša se izbezumio i upitao: “Sule, gdje je ‘brisko’ koji sam ti nabavio? To je jedini razlog zašto nas nisu odmah uslužili kako to obično rade dobri domaćini.” Kuća, koja ima 220 kvadratnih metara, ima dovoljno prostora za brojne posjetitelje. Suzanini roditelji, Dula i Brana, posetili su jednog vrelog avgustovskog dana Suzanina sina Danijela, koji pohađa školu u Ralji i trenutno ima jedanaest godina. Obožava živjeti sa bakom i djedom na selu. Suzana saosjeća i podržava to, jer je samohrani roditelj i zna da njeno unuče donosi neizmjernu radost roditeljima. Par koji se nedavno vjenčao živi brzinom od 200 kilometara na sat. Kako bi očuvala svoju tjelesnu građu i cjelokupno zdravlje, Suzana se odlučuje za vožnju biciklom na sobnom biciklu. Saša, s druge strane, vodi računa o njenim tajmingima. Iako tenis više odgovara njegovim interesima, o tome ćemo se pozabaviti kasnije. Saša je za sada dao prednost domaćim obavezama nad svim ostalim.