Najizazovniji period za svakog roditelja je kada njegovo dijete prolazi kroz pubertet, a to važi i za Natašu Bekvalac i Danila Ikodinovića u vezi sa kćerkom Hanom. Sa petnaest godina Hana trenutno proživljava buran period adolescencije, slično kao i njene vršnjakinje.

 

 

 

Nataša Bekvalac je u jednom intervjuu iskreno podelila svoje borbe sa osetljivim godinama svoje ćerke. Svaki dan njenog razvoja je blagoslov, čak i oni izazovni. Ovi trenuci nevolje su prilike za rast i jačanje porodičnih veza. Svaka majka ćerke tinejdžerke može se suočiti sa poteškoćama koje se javljaju. To je putovanje iz dana u dan, bez recepta i retko mirno. Taman kada se čini da se slegne, pojavljuje se novi talas ludila, koji zahteva pripremu, snažno zdravlje i emocionalnu otpornost – ispričala je Nataša, osvrćući se na podizanje ćerki Hane i Katje.

 

 

 

Natašin roditeljski pristup značajno se razlikuje od drugih, naglašavajući negujuće kućno okruženje i nežno vođenje. Iako se Hana Ikodinović trenutno snalazi u izazovima puberteta, Nataša je sa njom uspostavila odnos zasnovan na poverenju, što se vidi i po njihovim čestim zajedničkim pojavljivanjima u javnosti.

Hana, je nedavno proslavila svoj rođendan , a majka joj je ponovo na veličanstven način izrazila ljubav. Nataša je svojoj ćerki poklonila nezaboravan rođendanski poklon – putovanje u Pariz sa dve najbliže drugarice. Nakon što je snimila nekoliko zapanjujućih fotografija, supermama ih je podelila sa ćerkom Natašom Bekvalac, koja ih je potom objavila na “Instagramu”. Odaziv je bio ogroman – šesnaestogodišnja Hana je bila obasuta komplimentima za njen besprijekoran i ukusan osjećaj za stil, koji je istovremeno bio elegantan i primjeren uzrastu.

 

 

 

 

 

Međutim, čini se da je ovaj naglasak na ljepoti možda imao cijenu. Hana je svoje pune usne i pravilne crte lica naslijedila od majke, ali njen ten i boja kose su osobine koje dijeli sa ocem. Sa samo šesnaest godina mnogi su primetili Haninu upečatljivu lepotu i očekuju da će ona krenuti majčinim stopama i postati jedna od najlepših žena u Srbiji – titule koju Nataša sa ponosom nosi dugi niz godina.