Sinovi poznatog para  Emine Jahović i Mustafe Sandala u početku su imali loše mišljenje i odnos sa rezervom ,  prema novom supruzi svog oca. Poznato je da Mustafini sinovi nisu prisustvovali njegovom vjenčanju sa novom izabranicom. Međutim, čini se da su Jaman i Javuz sada navikli na svoju maćehu.

 

 

 

Sada uživaju na odmoru sa Mustafom i Melisom, kao i njenim sinom Jigitom. Melis je nedavno na svom Instagramu podijelila fotografiju ležerne šetnje na kojoj Mustafa grli njegovog mlađeg sina Javuza, kao i njenog sina Jigita. Ovaj post sugerira da se porodična dinamika popravlja, te da su sinovi Emine Jahović i Mustafe Sandala konačno prihvatili Melisa i Jigita. Jaman i Javuz dijele odličnu vezu sa svojim ocem. Međutim, njihova majka Emina morala je sa bivšim supružnikom na sud zbog neplaćene alimentacije, što je izazvalo zatezanje njihove veze. Uprkos njihovim početnim naporima da održe odnos poštovanja i prijateljstva za dobrobit svoje dece, situacija je na kraju uticala na njihovu dinamiku.

 

 

 

 

Emina je u jednom intervijuu za medije rekla da odgajati djecu nikada nije lako, pogotovo kada su od razvedenih roditelja, kao što je slučaj sa mojim sinovima. Međutim, trudim se da ih odgojim na način da mogu naučiti iz neugodnih iskustava koja to prate. Dugoročno, ova iskustva će ih samo ojačati i dati im bolje razumijevanje kako da donose odluke. Stojim na njihovoj strani, i uvijek ću biti njihov najveći oslonac i mentor, pružajući im ljubav koju ponekad ne mogu shvatiti. Moja jedina nada je da će moja deca odrasti u vrline, iskrene i mentalno zdrave osobe, sa velikom sposobnošću za empatiju i hrabrost u životu.