Poznati voditelj “Žikine šarenice” Žika Nikolić u iskrenom otkriću ispričao je osobnu zgodu iz svog života koja se tiče njegove bivše supruge i njezinog ljubavnika. Ovo šokantno otkriće javno je iznio sam Nikolić u intervjuu. Ispričao je trenutak kada su ga bivša supruga i njen ljubavnik suočili na ulazu, što je poslužilo kao spoznaja da je njegov brak pri kraju. Zabarikadirali su vrata, spriječili ga da uđe, što je rezultiralo fizičkim obračunom. U jeku bijesa Nikolić je čak izrazio pomisao da bi ih pregazio ako bi ih sreo na ulici. Međutim, na kraju se uspio pribrati i pomaknuti se iz situacije. Ovaj intervju nastao je nakon prethodne rasprave o izbacivanju “Šarenice” iz emisije.

Pandemija je donijela značajnu promjenu u našem načinu života. Posebna prezentacija osvojila je publiku svojim prikazom veličine postojanja. Nažalost, ove godine nismo uspjeli ugraditi upravo tu bit života. Međutim, ako se ukaže prilika za nastavak proizvodnje u punom opsegu, mi ćemo je iskoristiti. Privlačnost predstave leži u njenoj moći da okupi ljude i slavi život. Žika, koji je imao dugogodišnji staž na RTS-u, izrazio je sumnju u izvodljivost vođenja takvih emisija dok su na snazi ​​ograničenja u obuci. Nedavno je kratko radio na Televiziji Pink, ali je u međuvremenu otišao u mirovinu i sada uživa u novootkrivenom slobodnom vremenu.

“Ne mogu biti sretniji! Moji poslovi s Pinkom su zaključeni. Ugovor mi je istekao i nema razgovora o produžetku. Trenutno uživam u mirovini”, rekao je Žika. Nastavio je govoriti o specifičnostima svog umirovljeničkog života: “Razlikuje se od osobe do osobe. U mom slučaju je apsolutno divno i nemam nikakvih pritužbi. Okružen sam svojim voljenima u Beogradu i povremeno krenem na putovanja kako bih prošao vrijeme. Sam Nikolić priznaje da nije siguran ima li još uvijek publiku. “Nisam baš siguran što bih rekao. Još nije prošlo ni šest mjeseci. Iskreno, ne osjećam nikakvu želju za tim. Ovakav način života mi savršeno odgovara, a noću mogu mirnije da spavam“, rekao je Živorad prije nego što je dodao još neke opaske.

Nemam nikakvu namjeru bilo što provoditi, jer za to nema apsolutno nikakvog razloga. Ideja o povratku mi nije ni padala na pamet, iako je nemoguće predvidjeti što budućnost nosi. Na povratnu informaciju da ga publika doživljava kao neizostavnog elementa našeg sadržajnog i zadivljujućeg programa te da željno iščekuje njegov povratak, voditeljica je odgovorila:

Imam osobne napore koje radije držim za sebe. Primjerice, tijekom ljetnih mjeseci surađujem s lokalnim sportskim klubom i pomno pratim njihove utakmice. Nadalje, imao sam ulogu u osnivanju udruge posvećene očuvanju srpske tradicije. Čvrsto vjerujem da su prilike za posao uvijek dostupne ako ih aktivno tražite i nije mudro oslanjati se samo na slučajnost. Važno mi je preuzimanje inicijative za kreiranje vlastitih aktivnosti, poput odlaska na ljetna putovanja i dokumentiranja naših avantura na mom YouTube kanalu. Čak i kada vrijeme postaje hladnije, nastavljam pronalaziti načine da zaokupim svoje vrijeme. Ne radi se o tome da imam više vremena, već koliko učinkovito upravljam svojim rasporedom. Danas si dopuštam odrijemati i razgovarati o dnevnim planovima sa svojom obitelji za ručkom. Osim toga, uživam posjećivati ​​barove, kao što sam već rekao svojim prijateljima.