Nakon niza uspješnih koncerata, Aleksandra Prijović donijela je hrabru odluku da doživi potpunu transformaciju svog izgleda, što je još jedan dokaz da Ceca i Prija nevjerojatno liče jedna na drugu. Obožavatelji su nedavno zapazili njihove mladalačke fotografije, uočivši sličnosti u crtama lica, nanošenju šminke, pa čak i raščupanim frizurama. Nadalje, nekolicina se osvrnula na to da Aleksandra namjerno imitira Cecu u svakom pogledu, iako se takve tvrdnje čine neutemeljenima i neosnovanim.

Uoči katoličkog Božića, Aleksandra je svojim zanosnim nastupom oduševila uzvanike na rođendanskoj proslavi Mlađana Dinkića, ostavivši ih zadivljene svojom fantastičnom transformacijom. Prija, koja je bila poznata po dugoj crnoj kosi, napravila je drastičnu promjenu skrativši je. Prije transformacije Prija je imala istu dužinu i boju kose kao Ceca Ražnatović, sve dok se nije odlučila na moderan bob.

Dugo godina smo navikli da Cecu viđamo s dugim raspuštenim pramenovima. Međutim, 2018. donijela je hrabru odluku ošišati kosu i nositi se znatno kraće. Transformaciju je svijetu otkrila njezina kći Anastasija, koja je na svom Instagram storyju podijelila snimku Cece u novom novom izgledu. Transformacija je bila značajna, no nema sumnje da su vjerni pratitelji folk ikone zadovoljni njezinim svježim izgledom i da su se munjevito prilagodili. Podsjetimo, Ceca je još 2006. godine doživjela veliki remont imidža obojivši se u plavo za svoj posljednji album. Osim toga, posebna fotografija svjedoči o nevjerojatnoj sličnosti Cece i Prije.

Prija, osoba koja je doživjela brojne transformacije, otvoreno prihvaća promjene koje je napravila na sebi. Estetski zahvati nedvojbeno su donekle promijenili njezin osobni izgled, no ona je i dalje prepoznatljiva. Slična je situacija i s Cecom, koje se mnogi rado sjećaju kao šarmantne djevojke iz spota za pjesmu “Cvetak zanovetak”.