U savremenom društvu, ličnosti rijalitija su se pojavile kao istaknute ličnosti u medijima i javnosti, imajući značajan uticaj na svoju publiku. Međutim, preovlađuje uvjerenje da je ovaj utjecaj pretežno negativan, a ne pozitivan. Ovo sporno pitanje postalo je žarište diskusija ne samo u Srbiji već i širom regiona Balkana, gde je proliferacija rijaliti programa u poslednje vreme dostigla nivo bez presedana.

U mnogim slučajevima, starlete i pojedinci koji učestvuju u rijaliti programima prvenstveno se oslanjaju na moć društvenih medija i uticaj onlajn ličnosti kako bi održali svoju popularnost i stekli značajno bogatstvo. Umjesto da se bave tradicionalnim kreativnim aktivnostima poput stvaranja muzike, glume u filmovima ili serijama ili pisanja knjiga, oni kapitaliziraju trenutni trend korištenja društvenih mreža i utjecajnih osoba u svoju korist. Međutim, vrijedno je napomenuti da ovaj pristup često uključuje uključivanje članova njihove porodice i ugrožavanje njihove lične privatnosti i intimnih trenutaka.

Porodica Kulić se najčešće vezuje za Mariju i Miljanu, ali postoji još jedan član po imenu Siniša koji je uspeo da izbegne pažnju javnosti. Uprkos njegovom neuhvatljivom prisustvu, Sinišu su često spominjali članovi njegove porodice i učesnici rijalitija u kojem su gostovale Marija i Miljana, čime je stekao izvesno priznanje. Pored Miljane, u porodici su još dve sestre, Tijana i Ana.

Miljana kaže da Tijana gaji duboku averziju prema medijskoj eksponiranosti, dok Ana povremeno traži pažnju medija. Spremite se da budete zadivljeni Tianinim zadivljujućim izgledom, jer će vas sigurno ostaviti bez teksta. Ovu nepobitnu istinu Miljana je više puta isticala, iako se njen puni uticaj može istinski shvatiti tek iz prve ruke. Kako bismo ove tvrdnje potkrijepili neospornim dokazom, pažljivo smo sastavili kolekciju Tianinih ličnih fotografija koje su dobivene direktno s njenih različitih platformi društvenih medija.