Od raskida Cece Ražnatovića i Bogdana Srejovića već su prošle dve godine.

Na današnji datum, 2. februara 2022. godine, izdali su zajedničko saopštenje i obelodanili da su stavili tačku na svoju ljubavnu priču. Dok je trajalo, bilo je lepo, ali oboje su nastavili svojim putem. Bogdan je u međuvremenu započeo vezu sa Jovanom Ljubisavljević i čini se da je srećan. Što se tiče emotivnog života popularne pevačice, trenutno je to nepoznanica, baš kao i pre nego što je upoznala Srejovića.

Ljubav između Cecе i devet godina mlađeg Bogdana intrigirala je kako javnost, tako i medije. Dok su bili zajedno, putovali su i mnoge lepe trenutke delili na društvenim mrežama. Razlog njihovog raskida ostaje poznat samo njima. Ipak, i danas stoje iza onoga što su obećali u svom saopštenju: “Više nismo u vezi, ali ćemo ostati prijatelji do kraja života.” Rečeno, učinjeno!

U prilog tome ide i činjenica da i dalje prate jedno drugo na Instagramu. Iako se nisu viđali posle raskida, sreli su se na nekim javnim događajima. Prvi put na žurci kada je Ceca kao specijalna gošća pevala Novaku Đokoviću i srebrnim košarkašima u restoranu u kojem Srejović radi kao menadžer, a nedavno i na premijeri filma „Nedelja”. Njemu, izgleda, više odgovara medijska distanca, iako je iz objava na društvenim mrežama jasno da uživa u ljubavi sa sadašnjom devojkom, bivšom učesnicom „Zadruge”.