Saša Popović i pevačica Suzana Jovanović imaju ćerku Aleksandru iz dugogodišnje ljubavi. Iako Suzana ima sina sa muškarcem iz prethodnog braka, koga je bila udata pre Saše, Popović smatra tog dečka ravnopravnim članom porodice i svojim sinom. Razvod Suzane Jovanović bio je težak zbog poteškoća koje je pravio njen prvi suprug Danijel, biološki otac njenog sina.

 Pevačica i Popović su se venčali 1998. godine, a godinu dana kasnije dobili su ćerku Aleksandru. Ipak, Saša nikada nije krio koliko voli Danijela, Suzaninog sina iz prvog braka. – Volim ga kao da je moj biološki sin, žao mi je što mu ja nisam pravi otac – više puta je istakao Saša Popović, a Danijel mu uzvraća ljubavlju i poštovanjem. Prvi suprug Suzane Jovanović, za koga se udala sa nepunih 18 godina i razvela posle sedam meseci braka, nije zaslužio da ga pominjemo, ali ga Suzana, ipak, spomene povremeno.

– Danijel je odrastao uz Sašu. Otac je onaj koji brine o vama, bez obzira na biološko poreklo. Sve što zna o životu naučio je od njega. Sale ga je školovao i othranio, i u svakoj prilici ističe da je Danijel jednako važan kao njegov biološki sin – rekla je pevačica jednom prilikom, a preneo je ranije “Hello”. Suzana je, kako bi se u potpunosti posvetila mužu i deci, svesno odlučila da stavi karijeru u drugi plan. Međutim, razvod Suzane Jovanović od prvog supruga nije bio lak, jer je on na sve načine pokušavao da joj oduzme sina.

– Bila sam jedna od najbližih prijateljica direktora Centra za socijalni rad u Smederevu, gde se Suzana borila za starateljstvo nad sinom Danijelom. Njen bivši muž želeo je da joj oduzme dete, a socijalni radnici su rekli da je bolje da on čuva dete, pošto je Suzana pevačica. Međutim, ja sam se založila i pružila joj mnogo podrške. Kada je Danijel dodeljen Suzani, direktor mi je rekao da je to delimično moja zasluga – otkrila je nedavno tekstopisac Ljiljana Jevremović.

BONUS TEKST

Saša Popović, rođen 14. septembra 1951. godine u Beogradu, srpski je muzičar, producent i menadžer, najpoznatiji po svom radu u muzičkoj industriji Balkana. Popović je stekao reputaciju kao jedan od najuticajnijih ljudi u muzičkoj industriji bivše Jugoslavije, posebno kao osnivač i direktor Grand produkcije, jedne od najvećih produkcijskih kuća na Balkanu.

Njegova karijera započela je kao muzičar, svirajući bubnjeve u bendovima tokom 1970-ih. Međutim, najveći uspeh postigao je kao producent i menadžer. Grand produkciju osnovao je 1998. godine, a brzo je postala vodeća produkcijska kuća na prostoru bivše Jugoslavije. Kroz Grand produkciju prošli su mnogi poznati izvođači, a Popović je stekao reputaciju otkrivača novih talenata i lansera zvezda.

Popularnost Grand produkcije i emisija kao što su “Zvezde Granda” i “Nikad nije kasno” učinile su Sašu Popovića prepoznatljivim licem na domaćoj estradi. Međutim, njegova karijera nije bila bez kontroverzi, a kritičari su često kritikovali Grand produkciju zbog komercijalizacije muzike i nedostatka autentičnosti.

Ipak, Saša Popović ostaje važna figura u muzičkoj industriji Balkana, ne samo kao producent i menadžer, već i kao neko ko je značajno doprineo oblikovanju savremene pop kulture na ovim prostorima.Kroz Grand produkciju prošli su mnogi poznati izvođači, a Popović je stekao reputaciju otkrivača novih talenata i lansera zvezda.