Seka Aleksić je nadaleko poznata po svojoj sposobnosti da održava mirne odnose sa svojim kolegama pevačicama. Međutim, nije tajna da ona već duže vreme nije razgovarala sa konkretnim kolegom. Ipak, obavezno ga podsjetim da ako ne pokažem interesovanje, niko se neće truditi da me progoni.

Kada ljudi dođu, to je jednostavno da se opuste, popiju piće i uživaju u društvu jedni drugih. Ističem, da sam sama i da aktivno izlazim u klubove, onda bi mi muškarci prirodno prilazili. Ovo su pronicljive reči koje je prenela Biljana Sečivanović, koja čak održava prijateljski odnos sa bivšim svekrvom i svekrvom. Kada je Seka stigla, nije gubila vreme hvalivši se bliskom vezom sa svekrvom.

Međutim, Bilja je brzo dala do znanja da ima drugačiju perspektivu. Kada se novinarka raspitivala o njenoj ulozi u Sekinom usponu na slavu, Bilja je izričito dala do znanja da je ona bila samo mlada žena dok je Seka nosila titulu snahe. Naglasila je važnost razlikovanja između te dvije uloge. Nakon toga počele su da se šire spekulacije da je Roland već bio oženjen kada se udvarao Biljani, što je Seku moglo jako uznemiriti. Ipak, Biljana je ove optužbe oštro demantovala.

Tokom intervjua za medije, pokrenula je temu svog bivšeg partnera, s kojim je bila u predanoj vezi dugi tri godine. Ona je otkrila da je njen partner nedavno prošao kroz razvod, izrazivši namjeru da pribavi službeni sudski dokument koji bi utvrdio tačan datum rastave i pružio uvjeravanje onima koji imaju interese. Zanimljivo, čini se da nijedna strana nije uspjela da popravi svoj odnos tokom vremena, jer je oprost i dalje neuhvatljiv. Ipak, Bilja je uspješno krenula naprijed i pronašla sreću u novom braku.