Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta su prošli kroz turbulentan odnos, čini se, od samog početka njihove veze. Venčanje, dolazak deteta na svet, razvod, kao i česte svađe na društvenim mrežama, obeležili su njihove živote.

  • U poslednjih nekoliko meseci, privukli su pažnju javnosti zbog javnih prepiski na društvenim mrežama koje su se ticale starateljstva nad njihovom maloletnom ćerkom Tarom. Rasta je tada pevačici poručio da će svoju ćerku viđati samo u prostorijama Centra za socijalni rad, a Ana je sve to odlučila da javno objavi.

Nikolićeva je više puta govorila o svojoj odluci da se rastane od repera, ali je jednom prilikom priznala da je u trenutku podnošenja papira za razvod najviše volela svog bivšeg partnera. “Kada sam Rastu ostavila i kada sam podnela papire za razvod, tada sam ga najviše volela”, izjavila je pevačica, osvrćući se na trenutke kada ga je posećivala u zatvoru.

  • Iako je Ana često delila detalje iz svog života na svom profilu, nedavno je iznenadila mnoge obrativši se bivšem mužu koji je hitno prebačen u bolnicu zbog jakih bolova u kičmi.

“U pitanju je problem sa kičmom. Nije mogao da stane na noge, odmah je hospitalizovan u pratnji devojke. Odrađene su hitne analize i pregledi, nakon čega je konzilijum lekara odlučio da je operacija neophodna”, rekao je izvor za Telegraf.rs.

Iako su Ana i Rasta ranije imali burne odnose, nedavno je Ana javno podržala bivšeg supruga na Instagramu, želeći mu brz oporavak. Uz poruku, Ana je dodala Rastinu pesmu “Kavasaki”, dok su u video snimku mogli videti i njihovu ćerkicu Taru, što je iznenadilo mnoge koji su pratili njihovu turbulentnu vezu.

BONUS TEKST

Kurkuma, poznata i kao “zlatni prah”, nije samo ukusan začin koji se koristi u kulinarstvu, već se često koristi i kao prirodni lijek zbog svojih brojnih ljekovitih svojstava. Glavni sastojak kurkume je kurkumin, koji je snažan antioksidans i ima protuupalna svojstva.

Evo nekoliko načina kako kurkuma može biti korištena kao prirodni lijek:

  • Protivupalno djelovanje: Kurkumin ima snažno protuupalno djelovanje koje može pomoći u smanjenju upale u tijelu. To može biti korisno za osobe koje pate od upalnih stanja poput artritisa ili upale crijeva.
  • Podrška probavnom zdravlju: Kurkuma može pomoći u poboljšanju probavnog zdravlja stimulirajući proizvodnju žuči, koja pomaže u razgradnji masti i poboljšava apsorpciju hranjivih tvari.
  • Antioksidativno djelovanje: Kurkumin je snažan antioksidans koji može pomoći u zaštiti stanica od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima. To može pomoći u prevenciji raznih bolesti, uključujući rak i bolesti srca.
  • Potencijalno djelovanje protiv depresije: Istraživanja su pokazala da kurkumin može imati blago antidepresivno djelovanje jer može povećati razinu neurotransmitera poput serotonina i dopamina u mozgu.
  • Potencijalna zaštita mozga: Kurkumin može imati neuroprotektivna svojstva koja pomažu u zaštiti mozga od oštećenja i smanjenju rizika od neurodegenerativnih bolesti poput Alzheimerove bolesti.

Kurkuma se može koristiti na različite načine, uključujući dodavanje u jela, pripremu čajeva, ili kao dodatak prehrani u obliku dodataka prehrani stime da je jako ljekovita. Prije početka redovite upotrebe kurkume kao prirodnog lijeka, uvijek je važno konzultirati se sa stručnjakom, posebno ako već uzimate lijekove ili imate postojeće zdravstvene probleme.