Bivši učesnik rijaliti programa, Dejan Dragojević, tokom razdoblja sa svojom bivšom suprugom, Dalilom Dragojević, iznenada je prešao u islam. Bez obzira na njihov razvod, Dejan je ostao dosledan svojoj novoj veri. Iako je njegova konverzija u islam bila tema mnogih rasprava tokom rijaliti programa, Dejan nije želeo da previše otkriva o svojoj veri.
Međutim, nedavno je Dejan snimio svoju posetu džamiji i pokazao svoj način obeležavanja praznika tokom Ramazana. Sada je veoma aktivan u deljenju svojih iskustava i učenja vezanih za islam, ne krijući ništa o svojoj veri. Na svom YouTube kanalu, Dejan je prikazao svoje obroke tokom Ramazana i podelio mnoge druge detalje sa svojim pratiocima. Čak je posetio džamiju koju redovno posećuje i pokazao unutrašnjost objekta.
“Danas je osam sati posta i osećam se fenomenalno. Pokazaću vam kako izgleda džamija u Novom Sadu i šta pripremam za iftar. Nadam se da je džamija otvorena, inače ću moliti kod kuće. Za iftar ćemo imati goste za trpezom, uključujući mamu, tatu i Jovanu. Nažalost, pas ne može da nam se pridruži. Nečist je,” rekao je Dejan.
Dodao je: “Sada ćemo ukloniti sve slike iz sobe. Ne bi trebalo da stoje tokom Ramazana. Meljak neće biti dobrodošao ako su slike tu. Ne mogu da uklonim slike iz dnevnog boravka, to nije u mojoj moći.” edavno je Dejan takođe govorio o tome da će morati da ide u zatvor, a više informacija o tome možete pronaći u posebnom članku.

BONUS TEKST

Dejan Dragojević je srpski medijski ličnost koji je postao poznat javnosti uglavnom zahvaljujući učešću u popularnim rijaliti programima. Rođen je 16. juna 1990. godine u Novom Sadu, Srbija. Pre nego što je stekao slavu u rijaliti svetu, Dejan je bio poznat kao učesnik sportskih takmičenja i kao model.

Javnosti je postao poznat tokom učešća u rijaliti programu “Zadruga”, koji se emitovao na televiziji Pink. Tokom svog boravka u “Zadruzi”, Dejan je izgradio svoj imidž kao kontroverzna ličnost zbog svojih otvorenih stavova i burnih sukoba sa drugim učesnicima.

Jedan od najznačajnijih događaja tokom Dejanovog boravka u “Zadruzi” bio je njegov brak sa Dalilom Dragojević, takođe učesnicom rijalitija. Njihov odnos bio je predmet brojnih spekulacija, rasprava i intriga tokom emisije.

Pored “Zadruge”, Dejan se pojavljivao i u drugim rijaliti programima, kao što su “Parovi” i “Veliki Brat”. Njegova harizma, kontroverznost i otvorenost doprineli su njegovoj popularnosti kod gledalaca, ali su takođe izazvali i polarizaciju mišljenja.

Dejan je takođe aktivan na društvenim mrežama, gde redovno deli detalje iz svog privatnog života, kao i svoje stavove i mišljenja o raznim temama. Nakon rijaliti karijere, Dejan je nastavio da bude prisutan u javnosti kroz različite medijske projekte i pojavljivanja.

Iako je poznat po svojim kontroverznim izjavama i ponašanju u rijaliti programima, Dejan je takođe pokazao i druge strane svoje ličnosti, uključujući humanitarne aktivnosti i angažovanje u promociji određenih društvenih tema.

U poslednje vreme, Dejan je postao poznat i po svojoj konverziji u islam, što je izazvalo dodatnu pažnju medija i javnosti. On je otvoreno govorio o svojoj veri i svojim iskustvima vezanim za praktikovanje islama, čime je dodatno produbio interesovanje za svoj život i stavove.