Nataša Bekvalac, poznata pevačica na srpskoj estradi, ima burnu ljubavnu prošlost koja je često bila predmet medijske pažnje. Evo pregleda njenih ljubavnih veza i brakova:
 1. Brak sa Danilom Ikodinovićem: Nataša je prvi put stupila u brak sa čuvenim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem. Njihov brak trajao je određeno vreme, a imajući u vidu tešku saobraćajnu nesreću koju je Danilo pretrpeo, Nataša je bila uz njega tokom perioda oporavka. Ipak, njihov brak se završio 2011. godine.
 2. Tajni brak sa Ljubom Jovanovićem: Nakon razvoda od Danila Ikodinovića, Nataša se 2015. godine tajno venčala sa Ljubom Jovanovićem. Međutim, ni ova ljubavna priča nije potrajala, pa su se razveli nakon samo dve godine.
 3. Veza sa Lukom Lazukićem: Nakon razvoda od Ljubomira, Nataša je ušla u vezu sa Luka Lazukićem, sa kojim se i venčala. Međutim, njihov brak takođe nije opstao, a Nataša je nakon porođaja ćerke Katje prijavila Lazukića za porodično nasilje i zatražila razvod.
Nataša je javno govorila o svojim ljubavnim neuspesima, ali istovremeno naglašavala da veruje u ljubav i da se ne kaje zbog svojih prethodnih veza. Takođe je isticala važnost zdrave porodične atmosfere za decu i tvrdila da su njene ćerke Hana i Katja odrasle u srećnom i harmoničnom okruženju, uprkos razvodima.
Iako je njena ljubavna priča bila turbulentna, Nataša Bekvalac i dalje veruje u ljubav i ističe da je srećna što je imala priliku da voli i bude voljena.

BONUS TEKST

Eukaliptus (Eucalyptus globulus) je drvo koje prirodno raste u Australiji i poznato je po svojim lekovitim svojstvima, posebno u kontekstu bolesti disajnih organa. Evo kako se koristi i za koje bolesti:

 1. Grip, prehlada i bolesti disajnih organa: Listovi eukaliptusa se koriste za pripremu čaja, tinkture, praha ili eteričnih ulja. Ova biljka je poznata po svom antiseptičkom delovanju, posebno zahvaljujući snažnom antiseptiku eukaliptolu. Listovi se koriste za lečenje upale sinusa, akutnog i hroničnog bronhitisa, upale grla, kašlja, groznice, gripa i prehlade.
 2. Priprema čaja: Za čaj od eukaliptusa, listovi se dodaju u ključalu vodu i kuvaju nekoliko sekundi. Zatim se sklanja sa vatre i ostavi da odstoji oko 10 minuta. Nakon cedjenja, čaj se pije 2-3 puta dnevno.
 3. Eterično ulje za inhalaciju: Eterično ulje eukaliptusa je korisno za inhalaciju kod prehlade i upale sinusa. Dodaje se nekoliko kapi ulja u vruću vodu, a zatim se inhalacija obavlja nekoliko puta dnevno u trajanju od 10-15 minuta. Takođe se može koristiti za ublažavanje bolova, utrljavanjem na bolna mesta.

  Eukaliptus (Eucalyptus globulus) je drvo poznato po svojim lekovitim svojstvima, posebno u kontekstu bolesti disajnih organa. Evo kako se koristi i za koje bolesti:

  Važno je napomenuti da eukaliptus ima snažno dejstvo, pa se ne preporučuje za decu mlađu od 6 godina, trudnice, dojilje, kao ni za osobe koje boluju od astme. Uvek je važno konsultovati se sa stručnjakom pre upotrebe bilo kakvog lekovitog preparata, uključujući i eukaliptus.

   prehlada i bolesti disajnih organa: Listovi eukaliptusa se koriste za pripremu čaja, tinkture, praha ili eteričnih ulja. Ova biljka je poznata po svom antiseptičkom delovanju, posebno zahvaljujući snažnom antiseptiku eukaliptolu. Listovi se koriste za lečenje:

  • Upale sinusa
  • Akutnog i hroničnog bronhitisa
  • Upale grla
  • Kašlja
  • Groznice
  • Gripa
  • PrehladePriprema čaja: Za čaj od eukaliptusa, listovi se dodaju u ključalu vodu i kuvaju nekoliko sekundi. Zatim se sklanja sa vatre i ostavi da odstoji oko 10 minuta. Nakon cedjenja, čaj se pije 2-3 puta dnevno.Eterično ulje za inhalaciju: Eterično ulje eukaliptusa je korisno za inhalaciju kod prehlade i upale sinusa. Dodaje se nekoliko kapi ulja u vruću vodu, a zatim se inhalacija obavlja nekoliko puta dnevno u trajanju od 10-15 minuta. Takođe se može koristiti za ublažavanje bolova, utrljavanjem na bolna mesta.

Važno je napomenuti da eukaliptus ima snažno dejstvo, pa se ne preporučuje za decu mlađu od 6 godina, trudnice, dojilje, kao ni za osobe koje boluju od astme. Uvek je važno konsultovati se sa stručnjakom pre upotrebe bilo kakvog lekovitog preparata, uključujući i eukaliptus.