Radoš Bajić, proslavljeni srpski glumac, scenarist i redatelj, u svojoj je dugogodišnjoj karijeri doživio značajne uspjehe i trenutno uživa u zasluženoj mirovini. Prošle godine uspješno je zasijao ulogom u dugo očekivanom filmi “Heroji Haliard”, koji je pobrao izvrsne kritike, a kako je najavljeno, od mjeseca marta ćemo imati priliku uživati ​​i u seriji “Zračni most”.

Kao idejni tvorac omiljene serije “Selo gori, a baba se češlja” zauvijek je osvojio srca gledatelja. Unatoč tome što je prošlo 17 godina od premijere prve epizode, publika nastavlja uživati ​​u svakom trenutku ove zadivljujuće produkcije. Privatni život Radoša Bajića izaziva značajnu pozornost jer on dosljedno iznosi svoja razmišljanja o usponima i padovima koje proživljava. Radoš Bajić, proslavljeni srpski glumac, scenarist i redatelj, nakon odlaska u mirovinu osvrnuo se na svojih 45 godina zapaženog umjetničkog i stvaralačkog rada na promociji svoje monografije pod nazivom “Moj život – moja priča”.

Na tom je događaju iskoristio priliku da razgovara o svojim planovima za mirovinu te je otvoreno otkrio visinu svoje mirovine. Bajićevo otkriće da mu mirovina iznosi samo 42.000 dinara šokiralo je sve prisutne s obzirom na mizernu svotu koju je dobio nakon godina predanog rada. Ubrzo nakon toga, Bajiću je dodijeljena cijenjena Nacionalna mirovina kao priznanje za njegov značajan doprinos kulturnom krajoliku Srbije. Kad se to zbroji s državnom mirovinom, glumac sada na račun dobiva ukupno 106.730 dinara. Doživljaj čistog blaženstva i spokoja, kao da ste prebačeni u nebesko carstvo dok ste još na zemlji.

Na Instagramu održava visoku razinu aktivnosti, često dijeli osobne fotografije, uključujući pogled na dvorište svoje kuće u Beogradu, dok se uključuje u ovu popularnu društvenu platformu. Okruženi bujnim zelenilom, glumac i njegova obitelj pronašli su neizmjerno zadovoljstvo u svojoj oazi mira, uživajući u svakom trenutku punim plućima. Radoš, inače predani ljubitelj pasa, često dijeli fotografije svojih voljenih očnjaka, dok visoki zidovi koji okružuju njegovo imanje učinkovito skrivaju pogled na dvorište od znatiželjnih pogleda.

U blizini se nalazi samoposluga u kojoj Bajić često pazari, a jednom od takvih prilika „Blic” je otkrio pravu prirodu njegovog glumačkog umijeća nakon što su kamere prestale da rade. Radnica na obližnjoj tržnici ispričala je kako Radoš, koji je poznat po ranoraniocu, gotovo svakodnevno dolazi u trgovinu. Radoš ima naviku kupovati svakodnevne potrepštine, ali u velikim količinama. Na izlasku iz dućana može ga se vidjeti s vrećicama punim do vrha raznih stvari. Ljudi se s njim često upuštaju u razgovore, raspituju se o TV serijama, na što on uvijek odgovara s osmijehom.

Važnost obitelji ne može se precijeniti. Okosnica umjetnikove snage leži u njegovoj obitelji. Skoro pedeset godina njegovo srce pleni njegova voljena supruga Milena. Njegov neizmjerni ponos proizlazi iz dvoje djece, Jelene i Nedeljka, kao i njegovih četvero dragih unučadi: Sofije, Lenke, Aleksandra i Filipa. Ispovijedajući se za Kurir, istaknuo je presudnu ulogu supruge Milene koja mu je bila najveća podrška tijekom cijele karijere.

Bajić je izrazio divljenje zbog odluke njegove supruge Milene da napusti uspješnu poziciju propagandista u stabilnoj tvrtki kako bi se brinula o njihovoj djeci, Nedeljku i Jeleni. Kao odgovor na to, krenuo je na nepredvidivo putovanje uspostavljanja vlastite profesionalne karijere. Razina samouvjerenosti i hrabrosti koju pokazuju obje osobe rijetkost je među današnjom omladinom, smatra Bajić.

Kada su otkrili da je Mileni dijagnosticiran rak, njih dvoje su doživjeli zaista izazovno i mučno iskustvo. Kao supruga žene koja je dobila dijagnozu raka dojke, od sveg srca želim uputiti riječi ohrabrenja svim važnim ženama u našim životima – majkama, sestrama, suprugama, kćerima i bakama. Želim vas uvjeriti da postoji nada čak iu najmračnijim vremenima. Kao i lik Radojke iz serije „Selo gori, a baba se češlja“, tako je i moja supruga Milena nastavila da istrajava. Na beogradskom Institutu za onkologiju posvetio sam joj dvjesto osamdeset osam dana pomažući joj u teškoj i grozničavoj borbi.

Unatoč tome što svoj osobni život obično držim povučenom poput oaze, odlučio sam, uz pristanak supruge i djece, javno podijeliti svoje iskustvo. Ovo je učinjeno s namjerom da se pomogne svim ženama kojima je pomoć potrebna. Bajić, poznat po ulozi u omiljenoj seriji Selo gori, a baba se češlja, stao je uz svoju glumačku suprugu Radojku (koju tumači Ljiljana Stjepanović), koja se hrabro suočila s rakom dojke.